Нещодавно створений гурт «Лампочка» днями випустив новий кліп на пісню «В одній квартирі». У ньому знялися актори черкаського драматичного театру Надія Корбут і Олег Телятник.


– Пісні народжуються спонтанно. Якщо чесно, то я вже не пам’ятаю, коли написала пісню «В одній квартирі»… Над піснею і записом працювали недовго. Буквально за кілька годин записали, – пригадує солістка гурту «Лампочка» Юлія Черняєва. – Наш кліп – це безкінечна історія двох. Вони просто живуть: не добре і не погано. З чого все починається, тим все і завершується.

Гурт «Лампочка» вже отримав чимало позитивних відгуків від глядачів кліпу, йдеться у сюжеті «ЧСН». Зокрема, його облюбували і в Росії. Популярним кліп зробила його душевність та простота, переконані ті, хто його створював.

Також дивіться ВІДЕО.


Працювати над кліпом було легко, комфортно та швидко, каже режисера відео Ольга Степаньян.

– Юля просто дала мені послухати цю пісню і сказала, що хоче, щоб я була режисером. Почавши слухати пісню, я зрозуміла, що в мене вже вимальовується «картинка». У той же вечір я написала короткий сценарій, – розповідає Ольга Степаньян.

Натомість акторка Надія Корбут, яка зіграла одну з головних ролей, зізнається: композиція запала в душу ще задовго до зйомок.

Кошторис кліпу склав кілька сотень гривень, але в нього вкладено більше, ніж гроші, – це натхнення та талант, каже творча команда. У них вже є нові ідеї, тож сподіваються, що нову роботу читачі полюблять не менше, ніж попередню.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Ариец 08.10.2013 13:00
Ольга Степаньян, мой респект Вам красавица Армянка !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Маруся 07.10.2013 14:42
Душевно так) Молодці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 будячок 07.10.2013 11:48
клас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Микола Кудрявцев 06.10.2013 20:20
Юль, растешь! Не останавливайся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100