Сьогодні, 9 березня, попри підписку про невиїзд, екс-прем’єр-міністр і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко прибула у Шевченківські місця на Черкащині. О 12:00 вона побувала у Моринцях, де відвідала будинок діда Тараса Шевченка – Якима Бойка, поклала квіти до пам’ятника матері поета, а також побувала у будинку Копія (коваля) і у каплиці.

Лідерка опозиції привітала мешканців села із днем народження Тараса Шевченка.

«Коли треба зміцнити дух і силу, ми приїжджаємо сюди, у Шевченківські місця, низько кланяємося і молимося, - сказала Юлія Тимошенко. – Сьогодні, по всій Україні, як би люди досі не помилялись, у них починають відкриватися очі. Люди вже готові йти вперед, боротися, захищати себе і Україну. І немає значення, Схід це чи Захід. Сьогодні є піднесення і єднання. Якщо вам щось у житті не подобається – це тимчасово. Навіть та частина людей, яка досі вірила владі, вже їй не вірить».

Щоб приїхати на Черкащину, Тимошенко отримала спецдозвіл Генпрокуратури

Щоб приїхати на Черкащину, Тимошенко отримала спецдозвіл Генпрокуратури

З приводу викликів до Генпрокуратури Юлія Тимошенко відповіла так:

«Ніхто не склав рук, провокації з прокуратурою їм не допомогли. Я їх особисто ніколи не боялася. Треба йти вперед, Господь вкаже дорогу».

Для того, щоб приїхати сьогодні на Черкащину, Юлії Тимошенко довелося просити дозволу в слідчих.

«Вчора давала клопотання у Генпрокуратуру. Мене з барського плеча відпустили до Тараса», - іронізує Тимошенко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Антип 10.03.2011 09:15
И здесь Юля продумала и на шаг вперед опередила ПР***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Регіонал 09.03.2011 20:42
Модчина Юля!!! А бачили яку зустріч її організували місцеві керівники в лиці Мельничука та Рябоконя, врни ще з 8-00 зігнали всіх чиновників держслужбовців на зустріч з Азаровим і як завжди все переплутали першою приїхала Юля. Прийшлось зустрічати ну не їм конкретно а людям які там мерзли з 9-00. Короче регіонали зробили Юлі масовку. Цікаво яка реакція на це все Тулуба, мабуть поголовці не погладить. Ну може зробить скидку на старческий маразм.Цеж треба переплутати так Азаров мав бути о 16-00, а вони приперли людей на 9-00. Мабуть аварія з автобусом нічого і нікого не навчила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100