На сьогодні ще рано говорити про перейменування площі Соборної на Центральну, тож усі обговорення навколо цього питання мають лише політичний підтекст. Таку думку під час прес-конференції висловив в. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов.

– Перейменування – це довгий шлях. Тільки минулої середи ми затвердили новий склад топонімічної комісії. Це питання буде уважно вивчене відповідними підрозділами міськвиконкому, далі – топонімічною комісією. І аж згодом остаточне рішення буде ухвалюватися сесією міської ради. Зараз говорити про перейменування немає ніяких підстав. Я особисто – взагалі проти будь-яких перейменувань, тому що історія є історія, – підкреслив Віктор Федорович.

Нагадаємо, минулого тижня до Черкаської міської ради звернувся народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник з проханням розглянути можливість перейменування Соборної площі в Центральну. Натомість до самого нардепа з відповідним зверненням звернулася обласна організація ветеранів війни. Таку пропозицію щодо перейменування площі заступник міського голови Черкас Павло Карась охарактеризував як «повернення маленького Леніна на неї».

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Вiктор 05.11.2013 23:06
Ц1 державники вже рулювали 1 до незалежност1, 1 п1сля - розхльобувати ще й внукам вистачить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 Катруся 05.11.2013 08:29
У Білоусова справжня державницька позиція, а не як у декого, вона залежить від зміни політичних еліт
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Черкасець 05.11.2013 00:09
Білоусов мудра людина, правильно все говорить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Mazarini 04.11.2013 21:10
Тема дохла,влипне - не вилізе з багна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100