Депутат Черкаської міської ради від «Батьківщини» Святослав Вовкодав називає промови кандидата в нардепи від опозиції по 194 виборчому округу Миколи Булатецького «пустим звуком та одномоментним піаром». Заяви Булатецького Вовкодав проаналізував на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

«Переглядаючи новини на сторінках різних видань, котрі відбулися в нашому місті, по неволі співставляєш та порівнюєш «полум’яні» промови та висловлювання наших депутатів, кандидатів у вищий законодавчий орган держави. Взяти для прикладу хоч би Миколу Булатецького, часто такі полум’яні та гучні заяви є тільки пустим звуком та одномоментним піаром і не більше», – написав Святослав Вовкодав.

Зокрема, він порівняв слова Булатецького за квітень 2012 року, де Микола Іванович вживає слово піраміда в значенні системи влади, з його виступом у понеділок, де під пірамідою він мав на увазі систему підкупу.

«Складається враження що ми живемо не в Україні, а в якомусь Єгипті, де панує закон кочівників з варварськими звичками в Африканських пустелях. А якщо серйозно, то Микола Іванович, скоріш за все, сам втратив просторову орієнтацію та не може відрізнити пустинний міраж від справжньої піраміди», – підсумував Вовкодав.

Під повідомленням Вовкодава розгорнулася дискусія. Зокрема, депутатку міської ради з групи «Вільні демократи» Наталю Даньковську обурило, що Вовкодав «мочить свого».

«А то нічого, що це кандидат від вашої партії??? І він реально переміг в 2012 році. Навіщо Ви зараз його мочите????» – запитує у Вовкодава Наталія Даньковська.

На такі слова Святослав Вовкодав запевнив, що «мочить» лише своїх ворогів, а з друзями – дискутує.

«Мета в цілому партії і мене зокрема залишається незмінною – це перемога опозиційного кандидата на парламентських виборах. Ним є і залишається М. Булатецький, спільний висуванець трьох опозиційних партій», – зазначив він.

Натомість екс-мер Черкас, лідер «Вільних демократів» Сергій Одарич вважає, що так Вовкодав «відпрацьовує посаду».

«Пішло «відпрацювання» посади... Прогин Тулубом зарахований», – написав Сергій Одарич.

Нагадаємо, вчора кандидатом в нардепи по 194 ВО зареєструвався ще один опозиціонер – Валентин Кузьоменський. А щодо Святослава Вовкодава поширилася інформація про можливе призначення на посаду начальника «Оперативної служби» мерії Черкас.

реклама

Коментарі  

 
-2 #9 козак 12.05.2014 23:34
У цього .....(Вовкодава) не маєпочуття власної гідності
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Святослав Вовкодав 06.11.2013 19:14
Щойно розмовляв з Назаром Вівчариком, стосовно назви та змісту поданого матеріалу в "Прочерку", передрук з моєї сторінці на «Фейсбук».Відверто кажучи, автор намагався побачити те, що йому хотілося, а не те про що було надруковано, до того в закритій мережі«Фейсбук» , яка не є засобом масової інформації. Проте необхідно констатувати факт, викривлена інформація вийшла на широкий загал. Тому вважаю за необхідне заявити, що так,в середині фракції "Батьківщина", звичайно, мають місце різні дискусії та полеміка, стосовно стратегічного політичного бачення та тактичних дій під час кампанії. В моїй статті на «Фейсбук», я в основному зробив витяги політичних заяв одного із кандидатів до вищого законодавчого органу Держави. Висновоки, а головне мета була цілком зрозумілою - слова неповинні розходитись з ділом, особливо кандидата в Наролдні депутати. Сприймати це необхідно,як конструктивну критику а не заклик голосувати проти Миколи Івановача, до того, узгодженого висуванця оопозиційних сил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Лікарняний 06.11.2013 11:18
А сам Вовкодав розуміє набір слів ним сказаних. А кочівників згадав вдало, так як сам перекочувався із БЮТ до ПР, і все заради "Юлі - волю". Булатецький сам винний, що в мікраду такі "прихильники" Тимошенко пролізли, які за тимчасове працевлаштуванн я "родіну" продадуть. Такі "полум,яні промови" лише додають підтримки кандидату в нардепи. 1505 - спасибі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Не ті лідери? 06.11.2013 11:14
Цитую Фугас:
Я не в восторге от Булатецкого, но какая все-таки гниль собралась в этой Батькивщине! У мужика есть рейтинг, есть шансы, он ваш однопартиец, так не - шо те шакалы. Пролетит Буля - так вам и надо, ......

.В самом БЮТе идет борьба за корыто Група Вобалова-Старушкина( Вулат, Децел,)и Даменка-Гуся(Вонд,баба Нд*риха) Возникает вопрос ГДЕ БЮТ? ГДЕ,ГДЕ Родиной торгует и "Батькивщиной"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 ДеБЮТ? 06.11.2013 11:03
Где, где БЮТ, Вовкодав «відпрацьовує посаду».Эх, ба! Знакомые все лица:
Вон тот артист, тот чемпион
Патриции или плебеи?
Престиж зависит от сумы
Сумы иль суммы или чина
Я не смогу назвать причины
Зачем солидным сим мужчинам
Носить фигляров колпаки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Гонта 06.11.2013 10:47
Оба-на !
Писали в комента про цього типика, що в нього фейс фолькльорного зрадника .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Виктор 06.11.2013 10:43
Что сказать... Легла Батькивщина под Тулуба, своих же мочит...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Житель 06.11.2013 10:38
Ну правильно. Вовкодаву посаду дали, то він і давай влаштовувати мочилово
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Фугас 06.11.2013 10:35
Я не в восторге от Булатецкого, но какая все-таки гниль собралась в этой Батькивщине! У мужика есть рейтинг, есть шансы, он ваш однопартиец, так не - шо те шакалы. Пролетит Буля - так вам и надо, ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100