реклама Делікат

Ректор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького і голова фракції ПР в Черкаській облраді Анатолій Кузьмінський припускає, що не всі свідомо приходять на євромайдани. Про це він повідомив на сьогоднішній сесії обласної ради.


Ректор зізнався, що, отримуючи вночі телефонні дзвінки, він «душі немає», поки не почує, чи все гаразд зі студентами.

– Ситуація потребує належної оцінки, детального розбору і покарання тих, хто це допустив. Але і другий бік медалі: хоч ми і говоримо, що частина людей виходять за покликанням. Але є й інша частина… Підходили до мене колишні випускники, які казали, що вони переосмислили ситуацію і розповідали, що хтось купив гарну шубу, хтось – гарний перстень за ті гроші, – зауважив Анатолій Кузьмінський.

Дивіться також ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+8 #36 твоя студентка 03.12.2013 15:27
Спустись с небес, пан ректор! это ты получаешь за одно подношение по весне и на шубку и на другое, а на Майдане не заработаешь денег, а вот болячку, да. Но мы всеравно будем бороться за свое будущее без таких к.....в. Мы видим другую Украину и за нее будем стоять БЕЗПЛАТНО до последнего, нас не перебьешь!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #35 Вера 03.12.2013 12:29
Я училась в ЧНУ как раз в годы Оранжевой революции. Этот козел Кузминский и тогда пытался нас запугать исключением из университета, чтобы мы не ходили на демонстрации. Мы не испугались, всех ведь не выгонят, а мы вставали всей огромной лекционной аудиторией и уходили, и верили в победу, и в то, что мы сможем что-то изменить. Изменили. Не знаю, стало ли лучше, но мы не боялись и не были пассивными. А этого козла ничему история, видать, не научила. Ведь после победы Ющенка этого гада сняли с ректорства. Потом, правда, вернули, но это уже другая история. Студенты, вы-самая главная движущая сила всего. Не бойтесь сейчас, иначе потом бояться придется всю жизнь, и не только за себя, а и за своих детей, что во много раз хуже! Не слушайте старого маразматика Кузминского, отстаивайте свое будущее! Ничего он вам не сделает, он только говорить умеет, и то не слишком красиво!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #34 Черкащанка 03.12.2013 11:46
Ми э народ, якого правди сила ныким звойована ще не була
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #33 Доцент 03.12.2013 10:49
Людина, яка продала душу дияволу за тридцять срібників, буде ганьбити кого завгодно, тільки б його особиста мерзенність самозаспокоїлас я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #32 Нестор Іванович 03.12.2013 10:46
Цитую махно:
зараз студенти продажні,як та с***ота ,за копійку і батька заріжуть


Оце правельно сказав і про ........ сисоєву і про вб*вцю березу, достойні учні кузьмінського, точно за копійку будь-кого заріжуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #31 Ганьба ! 03.12.2013 02:20
П.........
Пролилася кров дітей, а воно меле те, що на голову не натянути.
Тваринний страх перед Тулубом, затьмарив за людські цінності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #30 патриот 02.12.2013 22:48
Нинішня ситуація все більше нагадує епізоди історії, коли знищувалася інтелігенція, знищувався студентський рух, а неуки, недоучки, бездарі, ледарі, вся мерзота та підлота вилізла і зайняла керівні посади, як у вищих ешелонах влади, так і в закладах освіти, культури і т.і.

Історія повторюється. Тільки все виглядає ще більш гидко, брудно, жорстоко, несправедливо. Невже ми знову допустимо, щоб нашими дітьми керували і понукали "проФФесора"?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #29 Слинько В.І. 02.12.2013 21:29
Окремо хочу звернутися до проф. А.М. Гусака. Ви завжди для нас, молодих вчених були взірцем принциповості і порядності, людиною з громадянською позицією. Невже тепер Ви можете промовчати, коли Ваш колега дозволяє ображати значну частину академічної спільноти.

Доктор фізико-математичних наук В.І. Слинько
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #28 Слинько В.І. 02.12.2013 21:26
Звернення до студентів та викладачів ЧНУ!

Сотні тисяч студентів провідних національних університетів протестують в ці хвилини проти влади, яка провалила угоду з ЄС. До них приєдналися справжні вчені, ректори НТУУ "КПІ" М.З. Згуровський, ректори львівських вузі та багато інших чесних і професійних професорів, доцентів та викладачів. Разом з тим в ЧНУ ректор-регіонал, сталініст Кузьмінський А.І. дозволяє ображати цих чесних і відданних людей. За останні роки, п. Кузьмінський відзначив репресіями сталінського пошибу проти провідних вчених університету.Науковий і навчальний рівень університету за роки керівництва університету Кузьмінським А.І. катастрофічно впав до рівня профтехучилища. Сам т.з. проф. Кузьмінський немає жодної наукової роботи, його наукові здобутки вельми сумнівні. Вважаю, що Кузьмінський А.І. немає жодного морального права керувати університетом, особливо після таких заяв, що ображають чесних людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #27 Руслана 02.12.2013 18:36
Цитую махно:
:-x студенти продажні і беруть грощі ,за агітацію,

ЦЕ НЕ СТУДЕНТИ ПРОДАЖНІ, А КЕРІВНИКИ ДЕРЖАВИ ПРОДАЖНА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100