Сьогодні помічника-консультанта депутата Черкаської обласної ради Наталії Старікової Ігоря Сичова не лише не пустили до свого робочого місця в сесійній залі, а й побили просто у Будинку рад. Це в коментарі «Прочерку» підтвердив сам Ігор.

– Як завжди я намагався зайти в Будинок рад. Працівники обласної ради через перші вхідні двері мене пропустили, а там у невеличкому коридорі чоловіки, років 40, почали мене просто бити кулаками в живіт і виштовхали надвір. Свідками цього були працівники міліції. Крім того, тривала оперативна зйомка, я так розумію, – переповідає події «Прочерку» Ігор. – Я показував посвідчення, тим паче вони мене всі знають, по імені називають. Просто це була вказівка конкретних людей не пропускати взагалі.

Ці ж люди, за словами помічника Наталії Старікової, не пропускали на сесію голову обласної організації «Батьківщини» Анатолія Бондаренка та новообраного народного депутата Леоніда Даценка.

– Анатолія Васильовича скручували, штовхали. Вони почали битися. Згодом Бондаренка та Даценка на сесію впустили. Коли мені працівники обласної ради дозволили зайти, то знову почали бити і виштовхали, – говорить Ігор Сичов. – Цікаво, що на одні сесії мене пускають, навіть посвідчення не запитують, на інші – не пускають, показуй посвідчення чи не показуй. А в цей раз мене просто почали бити!

Помічник Наталії Старікової на місці події написав заяву про злочин і передав слідчому та оперативнику, які знаходилися поряд із Будинком рад.

– Там був цілий автобус, набитий працівниками міліції. Вони навіть не виходили, коли відбувалися бійки. Я вказував міліціонерам на людей, які мене били, але вони навіть не встановили їхні особи, хоча ті стояли поряд із ними і курили, – обурюється Ігор Сичов.

Нагадаємо, що Наталію Старікову разом із її помічником не пускали також на сесію 26 квітня.

реклама

Коментарі  

 
-4 #7 вадим б 28.12.2013 01:45
я вважаю що Черкаси за Батька за Януковича і нвякі апазіціонери не повинні заважати побудові нової Черкащини і закони зараз не до речі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Гонта 27.12.2013 16:07
Влада сама провокує на створення воєнізованих загонів захисту законності в державі. ДНД на часі. Б**дюкам Закон не писан. Маємо самі вирішувати цю проблему.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Остап 27.12.2013 16:03
Якщо ДЕПУТАТИ -Громовський, Старікова та Бондаренко не здатні себе захистити і поставити на місце отморозка - то про що мова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Тулуюґенд 27.12.2013 15:46
Бєспрєдєл полнєйший! Тулу.... обарзєло до німогу! :o Тітушки мабуть і в нього дома діжурять! Народ доки терпітимеш????????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Мирослав 27.12.2013 15:35
Як і всі диктатори-мафіозі Тулуб перейшов від співпраці з міліцією до б**дюків. Г**ка і мерзотна влада! Банду - геть!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Mazarini 27.12.2013 15:28
Яка вакханалія в державі!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 гнат 27.12.2013 15:08
мелкий врунишка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100