реклама

реклама

З 1 квітня у зв’язку з великими обсягами роботи Смілянський електромеханічний завод працюватиме у дві зміни. Про це повідомляють у прес-службі Черкаського обласного центру зайнятості.

Ще рік-два тому підприємство переживало труднощі в роботі у зв’язку з фінансовою кризою, яка спричинила скорочення обсягів виробництва. Зменшення замовлень на виготовлення нової продукції та ремонтних послуг призвело до втрати трудового потенціалу та трудової еміграції.

Кілька десятиліть тому ВАТ «НВП «СЕМЗ» було ремонтним підприємством союзного значення. Це потужне підприємство у галузі виготовлення, ремонту та модернізації електричних машин рухомого складу промислового значення: залізничного транспорту, автомобільного транспорту великої вантажопідйомності, міського пасажирського електротранспорту, портового обладнання та вантажопідйомних механізмів.

Торік на підприємстві розпочався підйом виробництва: почалося відновлення замовлень на виготовлення електричних машин, зокрема електродвигуна СТК-810. Замовниками ВАТ «НВП «СЕМЗ» є Росія, Білорусія, Казахстан, Монголія, країни Прибалтики. Нагальною потребою стало відновлення трудового потенціалу заводу за робітничими професіями.

Днями у приміщенні Смілянського міськрайонного центру зайнятості відбулася презентація роботодавця «ВАТ «НВП «СЕМЗ». Зацікавлені особи пройшли індивідуальну співбесіду з представником роботодавця, дізналися про посади, на які вони можуть претендувати та домовилися про зустріч на заводі з профільними фахівцями. До речі, з початку лютого на заводі працевлаштовано 27 осіб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100