реклама
Sucurity Police

реклама

13 січня на Смілянському електромеханічному заводі відбулася акція протесту працівників підприємства проти знущання над робітниками та знищення заводу, пише Всеукраїнський комітет народного контролю.


15 січня відбулося продовження мітингу. На анонсовану робочу зустріч у міському виконавчому комітеті з головою правління ПАТ “НВП “СЕМЗ”, Клєвлiним Олександром та адміністрацією міста прийшли не тільки делегати від профспілки заводу та представники “Комітету народного контролю”, а й велика кількість працівників, громадських діячів. З цього приводу зустріч були вимушені перенести з малої до сесійної зали адмінбудівлі.

Наприкінці довгої дискусії, голова Смілянської народної ради Анатолій Терещенко  запропонував створити ініціативну групу, до складу якої увійдуть працівники СЕМЗ та активісти “Комітету народного контролю” для підготовки та розгляду пропозицій щодо врегулювання ситуації на підприємстві, засідання котрої призначили на 16 січня 2015 р.

В свою чергу, нинішній голова правління підприємства Клєвлін О.І. відмовився від спілкування з присутніми у залі та освистаний залишив зібрання.

На разі голова київського осередку “Комітету народного контролю” Олексій Цибко вирушив на зустріч з прокурором Черкаської області, щоб особисто ознайомити його з обставинами справи та нагадати його обов’язок захищати інтереси громадян. Після чого, разом з делегатами від профспілки СЕМЗ долучиться до засідання ініціативної групи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Василь 20.01.2015 19:10
"Міцні господраники" виховані на комуністичних ідеалах дуже пригодилися іудейській мафії при розвалі держави і економіки. Спочатку вони хвалили Кучму, потім Ющенка і Януковича. А тепер лобизають перед Вальцманом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 гонта 20.01.2015 18:00
Терещенко і Цибко два вєлікіх рєволюціонєра, пора вам хлопці пакувати валізи, бо ви і вам подібні винні у тому, що зараз відбувається у Смілі, зокрема, і в Україні, вцілому, горе вам чорнокнижники і фарисеї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Пошливы 20.01.2015 14:11
Пустазвонство эта. Кто слышал об активных людях са Смелы. Балото там...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100