реклама

реклама

Антимонопольним комітетом України надано дозвіл ТОВ «Дженеро груп» (м. Донецьк) на придбання частки у статутному капіталі дочірнього підприємства «Харвіст-Умань» ТОВ «Харвіст холдинг» (с. Гереженівка, Уманський р-н, Черкаська обл.). Про це інформує аграрне інформаційне агентство «Агравері».

Це забезпечить ТОВ «ДЖЕНЕРО ГРУП» перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

Genero Group — підприємство 33-річного донецького бізнесмена Сергія Дяченка було засновано в 2013 році. Спеціалізується на органічному рослинництві (вирощуванні зернових та інших культур) і молочному тваринництві.

Genero Group — холдингова компанія оперує на території Донецької обл. Основний актив холдингу — господарство «Кронос-Дон» (органічне тваринництво). Одним з пріоритетних завдань Genero Group є побудова високоефективного бізнесу з виробництва продуктів харчування зі значним експортним потенціалом.

У вересні 2013 Genero Group розширила свій земельний банк приблизно на 23 тис. га за рахунок придбання у агрохолдингу HarvEast господарств «Ілліч-Агро Запоріжжя» (Запорізька обл.) та «Ілліч-Агро Умань», землі якої розташовуються в Черкаській та Житомирській області.

«Ілліч-Агро Запоріжжя » входило до складу агрохолдингу HarvEast, що належить СКМ Ріната Ахметова і «Смарт-холдингу» Вадима Новинського.

Продаж « Ілліч-Агро Запоріжжя» з земельним банком в 15 тисяч га, який знаходиться в Бердянському і Приморському районах Запорізької області, холдинг пояснив «необхідністю скоротити земельний банк компанії в зоні ризикованого землеробства».

HarvEast Holding — агрохолдинг, що має активи в Донецькій, Запорізькій, Черкаській областях й АР Крим. Основні напрями його діяльності — рослинництво та молочне тваринництво. Загальний банк землі в обробітку становить близько 220 тис. га; поголів’я ВРХ — понад 20 тис. голів. Кількість працівників — понад 4 тис.

«Харвіст-Умань» (с. Гереженівка, Уманський р-н, Черкаська обл.), — дочірнє підприємство ТОВ «Харвіст холдинг»

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Не западенець 04.01.2014 00:52
Самі страшні люди - це западенці. Ми для них москалі. Вони ненависні до всіх. Ще при Союзі це знали. На екскурсію до них їздили, то не дай Боже щось спитати російською мовою - відверталися і не відповідали.А зараз горлопанять на майдані.Ще знаю, що дуже ледачі до роботи. Там під час роботи прийшов час молитися - мужики все кидають и стають у позу ЗЮ и моляться, чуть лоби не порозбивають. А Донецькі працьовиті,пашу ть на шахтах, адська праця.Їм ніколи сидіти на майдані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Н2о 03.01.2014 12:19
все,труба дело!! донецкие скоро все купят...ну купили,и что? если с Донецка,то обязательно ур*д?? а якщо зі Львова- то культурна та освідчена людина? :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100