реклама Делікат

Народний депутат України Андрій Табалов, який є генеральним директором групи компаній «Формула Смаку», до якого входить, зокрема, ВАТ «Черкасихліб», запевняє, що не розібрався під час учорашнього голосування за зміни до законів.

На своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» він обіцяє відкликати свій голос під законопроектом про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян.

«Я не збирався голосувати за цей закон. Єдине питання, яке мав намір підтримати, стосувалося заборони паплюження історичних пам’ятників та пам’ятних місць. Відповідну заяву подам до апарату ВР, аби мій голос за цей документ не врахували. Працювати й розібратися, що до чого, через сутички в парламенті, через заміну голосування на ручне, було складно», – пояснив Андрій Табалов.


Як відомо, Олександр та Андрій Табалови, обрані народними депутатами від об’єднаної опозиції, не увійшли до складу фракції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання, відповідно ставши першими «тушками» в парламенті.

Тим часом в інтернеті вже створили інфографіку, що демонструє, як вплинуть зміни до законодавство на життя українців.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Mazarini 17.01.2014 17:12
У них в голові одні банкноти,а буквам немає місця.От і не розуміють!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 федор принципиальный 17.01.2014 14:15
Цитую Фугас:
Че, невменяемый?

Таких невменяемых в Раде еще 235....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 незнайка 17.01.2014 13:33
Перед тем как разбираться желательно избавиться от загранпаспорта \тов\ Тогда все и все сразу правильно поймут что не дуришь по привычке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Фугас 17.01.2014 13:26
Че, невменяемый?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100