реклама

реклама

10 депутатів фракції Партії регіонів, серед яких черкаський мажоритарник Володимир Зубик, оголосили про підтримку українського народу. Серед підписантів також депутати зі фракції ПР Андрій Деркач, Григорій Смітюх, Олександр Кузьмук, Володимир Пехов, Володимир Продивус, Володимир Струк, Микола Сорока, Віктор Бондар, Віктор Тихонов і позафракційні Олександр та Андрій Табалови.

Група народних депутатів із фракції Партії регіонів, а також двоє позафракційних ініціюють термінове засідання Верховної Ради для повернення парламентсько-президентської форми правління і висловлюють підтримку українському народу.

«Ми, група народних депутатів України, закликаємо сьогодні, 20 лютого, о 15.00 терміново скликати засідання Верховної Ради для повернення парламентсько-президентської форми правління», – йдеться в спільній заяві депутатів.

Вони також заявили про підтримку українського народу та його волевиявлення. Депутати висловили занепокоєння щодо кровопролиття на вулицях міст і жертв «по обидві сторони протистояння».

«Офіційно заявляємо, що ми засуджуємо дії, спрямовані на ескалацію збройного конфлікту, закликаємо обидві сторони до припинення агресивних дій і до початку мирних переговорів за участю міжнародних спостерігачів з ЄС (Німеччини, Польщі), Росії і США, – йдеться в заяві.

Депутати також звернулися до військовослужбовців внутрішніх військ, підрозділів МВС та СБУ з проханням «виконувати присягу народу України», а не «злочинні накази, спрямовані на застосування вогнепальної зброї, не допускати участі правоохоронних органів у провокаціях із застосуванням кримінальних елементів проти мирного населення і мітингувальників по всій Україні».

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Loki 20.02.2014 15:59
Ну если это правда, что "элита" начинает раскалываться, то первое условие победы начинает становиться реальностью. Осталось, чтобы кто-то встал во главе бунта и превратил его в революцию. А как там .... у черкасских рыгов, сжимается? ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Почую кожного 20.02.2014 15:46
Це означає, що народна антикримінальна революція перемагає. Чи простимо ми Зубику після перемоги революції те, як він зк..повував на виборах голоси черкащан?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 yszon din alt 20.02.2014 15:43
Тигипку на царство хотять... ЕСЛИ одновременно восстанавливают действие незаконно отмененной голубым судом Конституции-2004, и назначают техническое правительство, отстраняют всю эту ........................ от власти - это реальный механизм урегулирования.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 незнайка 20.02.2014 15:36
Настоящий Лисапетный батальон
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 небайдужа 20.02.2014 15:28
де ви всі раніше були, чому не були такі активні.. до останнього с..ли, все ставки робили, хто ж переможе.. уроди ви, панове депутати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сергій 20.02.2014 15:25
Тільки вина в ситуації, що склалася - лежить і на цих мажоритарниках з ПР. Чи не ви, панове, слухняно на "одобрямс" голосували за помахом руки Чечетова, в тому числі і за пакет скандальних диктаторських законів у січні? У нинішній ситуації є і ваша вина. Хоча головний винуватець, звичайно, Янукович.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100