Активіст Євромайдану Олег Собченко розповів «УНІАНУ», що після штурму Черкаської ОДА «Беркут» нещадно бив людей.

– Ми планували акцію як мирну. Зброї при нас не було ніякої. І коли зрозуміли, що це засідка, зліва від будівлі адміністрації на нас з дикими криками побіг «Беркут». Ми відступили вправо, де нас вже чекали в машинах «тітушки». Міцні, спортивні люди середнього віку. Ми помітили, що на правій руці вони носили жовті стрічки, тобто одночасно маскувалися під нашу самооборону і щоб серед нас пізнавати своїх, вони носили ці стрічки, – заявив він. – Нас сильно побитих кинули в автобус «Беркута», кинули на підлогу і продовжували бити, стрибали ногами, щоб зламати ребра. На підлозі було багато крові, вона була слизька від крові.

Нагадаємо, 27 січня в Черкасах у результаті сутичок автомайданівців, які приїхали підтримати протестувальників, зі співробітниками міліції постраждало понад сто осіб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #14 Семен 29.01.2014 17:03
Я очень надеюсь, что жизнь накажет всех - как необходимо, и судьба тем с...стам и б...дюкам которые издеваются, жестоко бьют и безпредельно судят повыкручивает через месяц, через год или в конце жизни их руки и ноги и чтоб никто им не подал даже кружки воды! Они думают - это круто, а на самом деле стыдно, что столько много среди нас б..ла, тварей и нел..дей.Раз РЫГИ приказали, можно и по человечески разгонять сборище людей,а не убивать всех кийками!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 своя 29.01.2014 16:26
За все прийдеться відповісти цьому .... регіональському . За все. За кров людей. Прийде час і на Тулуба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Факt 29.01.2014 12:52
Тулупчик без бандоформирован ия беркут ничего сделать не может, зато хорошо отдыхает на даче в Испании. Так он подставляет президента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 я 29.01.2014 12:37
Таке враження наче половина коментів написала одна людина. І потім та .... Тулуб буде говорити, що у нас в місті все нормально... Черкасців все влаштовує, пишуть вдячні смс... Ви не переживайте, ті хто виховані рабами, у вас це ніхто не забере! Ви р...бами й помрете!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #10 Да 29.01.2014 12:03
Как получили по физиономии, то теперь рассказывают какие же они мирные и без оружия (с камешком за пазухой, с ф*гой за спиной) да еще и ночью. И язык поворачивается. Правильно, пусть виновные хоть какую то часть испорченного имущества возмещают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Селен 29.01.2014 11:48
Не люблю когда врут
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 агент 007 29.01.2014 11:38
Цитую Lol:
И всё же! Зачем надо было штурмовать пустое здание ОДА в ночное время???

только не надо говорить про "мирную акцию" и мы здесь не причём.

Дуже "мирна". З бутилками з соляркою ікаміннями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 habibi 29.01.2014 11:32
Підстава від Булатецкого та депутатів ВР
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #6 Семьон 29.01.2014 11:20
Ми планували акцію як мирну. Зброї при нас не було ніякої.
***
Не знаю, не знаю... за три-четыре дня такие же "мирные" пришли в это же здание и во время "мирного" штурма украли у милиционера пистолет с патронами. А теперь вы? Может и вам пистолетов захотелось?
Может это кощунственно, но предлагаю милиции не бить палками в дальнейшем этого товарища и ему подобным, а кидать в их толпу те же "мирные" бутылки с бензином. Ведь они, "мирные" автомадановцы в этом не видят ничего страшного, подумаешь обгорит или сгорит пара тройка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 Гаплик 29.01.2014 11:12
Бачив кілька відео, в тому числі "ВІКИ". де було показано цю, так звану, мирну акцію. Це зовсім не похоже на білий і пушистий мирний протест. Це більше похоже на розбійний напад. За таких обставин не треба тепер жалітися на те, що не було хлібо-сільної зустрічі. Прямо як в анекдоті: не вір очам своїм, а вір моїй совісті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100