У Черкасах традиційно 14 лютого, у День святого Валентина, на закоханих чекає розважальна програма. Так, о 19.00 у Долині троянд організатори фестивалю BigLoveFest чекатимуть усіх закоханих і тих, хто лише шукає другу половинку.

У програмі – неординарні конкурси, заплутані квести, приємні сюрпризи. Серед головних подарунків – 3 сертифікати на романтичну вечерю на 2-х у ресторані «Боттічеллі».

О 20.00 Долину троянд охопить східна атмосфера – відбудеться запуск паперових сердець (китайських ліхтариків). Частина коштів, виручена від їх продажу, піде на генетичне обстеження 14-річної черкащанки Насті Новакової. Українським лікарям поставити діагноз дівчинці так і не вдалося. Кожен найменший рух коштує їй величезних зусиль і болю. В Україні необхідне генетичне обстеження не роблять. Допомогти можуть німецькі спеціалісти, однак така процедура коштує занадто дорого для сім’ї Новакових (детальніше у сюжеті телеканалу «ВІККА»). Тому організатори фестивалю (агенція свят «Вам і не снилось» і КП «Дирекція парків» за підтримки депутата Черкаської міської ради Олександра Радуцького) вирішили підтримати дівчинку, до чого закликають і небайдужих черкащан.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100