Наразі вже оголошено про підготовку документів для того, щоб всі воїни-афганці приєдналися до політичної боротьби. Про це в коментарі «УНН» сказав голова Української спілки ветеранів Афганістану родом із Черкас Сергій Червонописький.

За його словами, на сьогоднішній день під загальною назвою «Активісти Майдану» з’явилось чимало людей із «афганським минулим», котрі намагаються заявляти про те, що саме вони контролюють ситуацію та порядок на Майдані.

«То Сергій Куніцин казав про те, що він та афганці на Майдані всім керують, то ще хтось... Але той, хто розуміє, той бачить, що в Україні є одна дієва та спроможна до дій організація – це УСВА», – сказав Червонописький.

Він наголосив, що вже оголошено про підготовку документів для того, щоб всі воїни-афганці приєдналися до політичної боротьби.

«Ми скоро зберемося для загального вирішення питання щодо подальшої політичної діяльності. Я попросив усі організації підготувати певні політичні документи, які висловлюють загальні політичні погляди і незабаром ми прийдемо у політику, – сказав Червонописький.

На його переконання, завдяки діям активістів УСВА не було допущено масового кровопролиття на Майдані.

«Зараз на Майдані близько 200 афганців. Ми там не підтримуємо жодних політичних партій і нікого з ветеранів не змушували приєднуватись до цього. Ми знаємо, що таке наслідки поранень та втрата рідної людини. І завдання політиків – дивитись на пам’ятники афганцям і думати, коли віддавати накази силовикам», – сказав Червонописький.

Раніше повідомлялось, що Українська спілка ветеранів Афганістану висловила свою підтримку Євромайдану.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Козак 13.02.2014 17:43
СЬОГОДНІ "БЛАКИТНИМ" ВКЛОНИВСЯ,З ПОЛІТОРІЄНТАЦІЄ Ю ПЕВНО ВИЗНАЧИВСЯ...ПЕВНО І НА ВІЙНІ ТАК БУЛО,ОДНІ ВОЮВАЛИ,А ІНШІ БАЛАКАЛИ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Карел 12.02.2014 13:34
Пан Червонописький ніяк не може визначитися: фінансова допомога, адмінресурс (реєстрації, дозволи, посвідчення) та питання стабільності і "решалова" з боку кривавої влади чи на барикади заради сьогоднішнього захисту конституційних прав та майбутнього дітей. В політиці таких як ви "зважених та досвідчених" вже достатньо. Щира повага як авганцю, повна недовіра як громадянину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Нестор Іванович 12.02.2014 10:00
Допоки воїни - афганці із своїм народом на барикадах кров проливали, воно ледь розд..плилося щоб якісь там документики почати готувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Дід Трохим 11.02.2014 16:06
З такою реакцією - як вони там вижили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100