Заступнику голови Черкаської облдержадміністрації Михайлу Коваленку шкода, що прем’єру тетралогії «Тарас» через ремонтні роботи довелося перенести із березня на травень, але трагедією це він не вважає. Про це Михайло Вікторович сказав сьогодні під час брифінгу, відповідаючи на запитання «Прочерку».

Фото Ігоря Бутенка

Фото Ігоря Бутенка


– Шкода, що так відбулося, але я не вважаю, що це якась трагедія сталася. Думаю, що це просто десь у якійсь ситуації недопрацювали або не треба було там починати роботи... Вся надія була на те, що кошти все-таки надійдуть, – зазначає заступник голови Черкаської ОДА.

За його словами, проектна документація відновлення драмтеатру є.

– Драмтеатр не розпочинали ремонтувати, тому що брали за основу ті місця, де повинні проходити заходи, там, де був Шевченко, де він своїми ногами (ходив, – ред.) ну не 200 років тому, а 190... Думаю, у 10 років вже напевно побував у всіх цих місцях, – припустив Михайло Вікторович.

Нагадаємо, що режисер Сергій Проскурня має намір поставити на черкаській сцені всі чотири частини тетралогії «Тарас» Богдана Стельмаха протягом одного дня. Починаючи із 2010 року, глядачам показали вже всі частини тетралогії в зворотньому порядку («Слава», «Слова», «Безталання», «Доля», – ред.) – від смерті до народження Тараса Шевченка. Усі чотири частини режисер запланував показати глядачам до 200-річчя з дня народження Кобзаря. Однак тепер керівництво театру зазначає, що прем’єра тетралогії «Тарас» відбудеться не в березні 2014 року, як планувалось, а в травні під час щорічного театрального фестивалю «Сцена людства», що триватиме із 22 по 31 травня.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Нестор Іванович 12.02.2014 09:50
Типовий представник ковбасно-кендюхового світогляду ПеР... одним словом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Nazareth 11.02.2014 21:58
Так, це не трагедія. Це - ганьба, позорище, страмота. Отак академічний театр ім.Шевченка з батьківщини Шевченка зустріне ювілей Шевченка. Це - плювок в обличчя черкащан, українців.
Тож, правильно сказав Васо: для цих в....ків трагедія - відлучення від крісла, а відповідно, від корита.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #4 Шпак 11.02.2014 18:05
"Драмтеатр не розпочинали ремонтувати, тому що брали за основу ті місця, де повинні проходити заходи, там, де був Шевченко, де він своїми ногами" - це мабуть в прокуратурі, де неслабий такий ремонт зробили!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #3 незнайка 11.02.2014 17:55
Собака на нараде у Джокондочки такое мнение высказала Зоолингвистику учить надо а не собачий лай неразумным воспроизводить Это вам не деньги на жилье для молодых семей Кайдашеву семью вам показывают же
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Васо 11.02.2014 17:50
Для таких как этот, трагедия одна - отлучение от кресла. Все остальное...пыль и мишура.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Дід Трохим 11.02.2014 17:43
Для заступника Тулуба, який чеше ч...рт зна про що, тільки не по суті. Шевченко був у Черкасах у 1829 році (ймовірно), 1843, 1845 та 1859-му. Але справа не в тому. Ви жидко обд...лались, ось в чому суть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100