У мерії спростовують інформацію про те, що в обідньому попереджувальному страйку брали участь працівники лікувальних закладів міста. Про це «Прочерку» повідомили у прес-службі Черкаського міськвиконкому з посиланням на директора департаменту охорони здоров’я МВК Олега Стадника.

У міськвиконкомі слова голови Черкаського обласного страйккому Петра Чернявського про підтримку заходу працівниками медзакладів назвали неправдою.

– Усі медичні заклади міста працюють у звичному режимі. Працівники робочих місць заради страйку не покидали, – сказала прес-секретар міського голови Юлія Крапива.

«Та що ж це не щастить Черкасам із цією опозицією! Один герой роману Достоєвського «Ідіот» покликав людей на опівнічний мітинг, тепер успішно піаряться на звільнені невинних з каталажок... Взамін з’явився інший герой іншого роману і заявляє, що медики, яким закон забороняє брати участь у страйках, зупинили роботу і приєднались до їхнього «марлезінського балету»... попи «Гапони», киньте підставляти невинних людей, брешіть про себе, про свою совість і честь, не брешіть про інших, накликаючи на них біду!!! У кожній лікарні палата № 6, на вибір! Поверніться на лікування!» – написав з іронією на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Олег Стадник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #6 федор принципиальный 14.02.2014 09:49
стадник,как и овчаренко в...сь,как же боятся за посаду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #5 Петро Чернявський 13.02.2014 17:06
У моєму виступі хоч слово було сказане про наявність медиків та працівників "Водоканалу"на площі під час страйку? Чому мені хтось приписуе слова, які я не говорив, а потім за них критикують? Це, справді, палата №6. А коли мова йде про те, що переважна більшість медиків, працівників водоканалу, тролейбусного парку підтримують страйкарів, то це істинна правда. Хто в це не вірить - поспілкуйтеся із людьми. Влада також не бачить мільйони протестувальник ів, але від цього їх не меншає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 офіцер 13.02.2014 16:43
Ілляшенко - на гарантованій зарплаті помічника нардепа. А Чернявький накр...вся як павук - можна страйкувати. Розберіться з депутатами-запроданцями, яких ви за гроші провели в міську раду, а потім страйкуйте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 пологовий будинок 13.02.2014 16:32
Страйк ми підтримуємо - набридло з людей здирати три шкури :P , але боїмося.стадників багато, а роботи немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #2 незнайка 13.02.2014 16:21
Город платит комерческой структуре АЗОТУ за очистку сточных вод Кроме того горожане пользуются общественным транспортом и веселая Билоусов Ко не берет в аренду у той же коммерческой структуры новые троллейбусы Троллейбусники не получают зарплату горожане ездят на обломках Билоусов не успевает подписывать зарплатные ведомости у горожан не первый месяц палата №6 Ну НАУКОВЦЫ числом 500!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Дід Трохим 13.02.2014 15:44
А дєло було так. Бдітєльний Петя побачив якусь санітарочку знакому, яка йшла через площу, допустім, на почту платить комуналку, бо у неї сьодня вихідний... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100