реклама

реклама

Сьогодні депутатська більшість на сесії Черкаської міськради підтримала звернення колеги Володимира Мамалиги до власника ПАТ «Азот» Дмитра Фірташа. Депутати просять власника фінансово-промислової групи Group DF Дмитра Фірташа підшукати іншу кандидатуру для представництва і співробітництва з міською владою Черкас замість почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської.

На початку свого виступу Володимир Мамалига зауважив, що свого часу підприємство зростало разом з містом, разом будувалися інфраструктури міста і підприємства.

– Після придбання Фірташем контрольного пакету акцій у 2011 році громада міста була переповнена сподіваннями щодо подальшого поглиблення взаємовигідного співробітництва між нашим містом та підприємства, що входить до групи компаній Дмитра Фірташа Group DF, – зауважив Володимир Мамалига.

У зверненні депутата до Дмитра Фірташа, зокрема йдеться: «знаючи вашу репутацію мецената та людини з активною громадянською позицією, ми розраховували на значні капіталовкладення в інфраструктуру нашого міста, на взаєморозуміння і соціально відповідальну позицію. І справді у 2011 році все мало саме такий вигляд. Почесний президент «Азоту» відповідальна за співпрацю з містом Валентина Жуковська та колишній міський голова міста Сергій Одарич за участю обласної влади підписали трьохсторонню угоду. ПАТ «Азот» викупив землю на якій розташоване підприємство та перерахував кошти до міського бюджету. Після зриву виборів у 2012 році по округу №194, в яких брала участь почесний президент «Азоту» Валентина Жуковська, усі контракти між черкаською міськрадою та регіональними представниками групи компаній Group DF було припинено. Спільні соціальні ініціативи було згорнуто. А з підконтрольних ЗМІ на адресу міської влади Черкас стала лунати безпідставна критика. Ця критика лише підсилилася після дострокового припинення повноважень Сергія Одарича. На сьогодні агітаційна компанія Валентини Жуковської має чітку структуровану основу, апелює популістськими та опозиційними гаслами та ставить за мету дестабілізувати соціально-політичніу ситуацію в місті Черкаси. Об’єктом для гри Валентина Жуковського обрала в. о. мера Черкас Віктора Білоусова, депутатську більшість, комунальні підприємства та чинну владу. Декому не дають спати привиди дострокових виборів», – йдеться у озвученій заяві Володимира Мамалиги.

Депутат Володимир Мамалига у своєму зверненні звернувся до Дмитра Фірташа з проханням уважно вивчити озвучене питання, визначити інших представників для представництва та співробітництва з Черкаською міською владою та вжити заходів для відновлення втраченого діалогу та співробітництва між групою компанії Дмитра Фірташа та територіальною громадою в особі Черкаської міськради.

– А ми як представники територіальної громади зобов’язуємося зробити крок назустріч вам та розглянути питання про введення вашого уповноваженого представника до складу виконавчого комітету Черкаської міськради, – пообіцяв Володимир Мамалига у зверненні, яке підтримала більшість.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 капець 18.02.2014 21:46
у країні переворот, а вони у звернення граються. тулубові прихвостні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 артек 18.02.2014 19:42
Подставляют Белоусова по полной. Радуцкий, Мамалыга, Воротник. И вообще эта группа Черкашане, доведет нашого коммуниста до цугундера. Не группа - а недоразумение сплошное. Как не депутат, так проходимец. Одного посадили, еще десяток на входе в прокуратуру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 василь 18.02.2014 18:41
Депутати міської ради не повинен працювати в комунальних підприємствах і в депертаментах... Тут Жу-Жу права... Якби післі відставки одарича наші депутати не посідали на міські посади- то цього бардаку не було....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 принциповий 18.02.2014 18:30
по-різному можна ставитися до тьоті Валі, але вона круто всю цю босоту задавила. Це ж треба було на такий абсурдний крок піти. Клоуни просто, діти порівняно із нею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Н2о 18.02.2014 17:14
ну звісно не пободобається депутатам,що їх хочуть контролювати...Бабки давай,а куди дінемо,це наші проблеми? Е ні хлопці,так не буде. А такі депутати як Мамалига,Воротн іки і їм подібні- взагалі позорисько.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дід Трохим 18.02.2014 17:02
От хол..ра! Ну не ведеться Борісовна на босяцькі мутки "Черкащан", і ето ісключітєльно бєсіт! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 незнайка 18.02.2014 16:47
Процесс пошел Теперь еще и терыториальна ГРОМАДА у выгляди Бывшего аппаратика ПО Азот и тех кто лишил горожан местного самоуправления УГА ТАВАГИЩИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100