реклама

реклама

Народний депутат від Партії регіонів Антон Яценко запевняє, що в нього немає жодного особистого конфлікту з опозиціонером Максимом Поляковим, а є лише питання щодо акцій заводу «Уманьхліб». Нагадаємо, Максим Поляков оприлюднив інформацію про те, що Антон Яценко виступав з ініціативою запровадження Президентом надзвичайного стану. А справа з Уманьхлібом – це, за словами Полякова, особиста помста регіонала.

– Я вже, мабуть, десятий раз коментую, що ніякого надзвичайного стану я вводити не закликав. Навпаки – закликав до мирного вирішення ситуації. І сьогоднішні події (розмова відбувається у вівторок, 18 лютого, коли на вулицях у центрі Києва відбуваються криваві сутички між силовиками і протестувальниками, - ред.) показали, що треба було мирно все вирішувати, бо загинули люди, – коментує «Прочерку» Антон Яценко.

Каже, що якраз їде «на зустріч у Міністерство вирішувати проблеми округу».  І сподівається, що на його окрузі з центром в Умані «ніхто не буде робити антизаконні і криваві речі».

– Я відстоюю як народний депутат від округу 200 інтереси виборців. До цього округу входить завод «Уманьхліб», де працює близько 150 осіб, які доведені вже до межі банкрутства. З Поляковим у мене немає ніякого особистого конфлікту.  У мене як в народного депутата є до нього претензії, що він шахрайським способом захопив акції Уманьхліба і віддав їх рейдерам, чим поставив на коліна завод, – каже Антон Яценко.

Він звертає увагу на офіційну інформацію із сайту УМВС України в Черкаській області, де написано, що за зверненням народного депутата Миколи Томенка було порушено кримінальну справу за фактом заволодіння акціями Уманьхлібу.

– Скажу більше, його виключила черкаська «Батьківщина» на чолі з паном Бондаренком. Також уманська «Батьківщина» направила своєму лідеру Юлії Тимошенко прохання його виключити. Що стосується мене, то я був шокований, коли мене викликали в МВС і сказали, що мені загрожує небезпека, що Поляков замовив моє вбивство. Зараз із цього приводу ведеться розслідування. Мене цікавить рішення проблеми Уманьхліба, і думаю, що мені вдасться найближчим часом вжити ряд заходів, щоб частина акцій повернулася підприємству. Є правові шляхи повернення акцій і ми змусимо рейдерів це зробити. Мені  всеодно, що він там про мене розповідає, я тільки просив би, щоб акції «Уманьхліба» були повернуті.

За словами Антона Яценка, через погрози про замовне вбивство, він змушений їздити з охороною, яку йому надало МВС України.

– Це дуже дискомфортно, я завжди без охорони їздив, – каже він.

Про це інформує прес-служба народного депутата Антона Яценка.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Богдан 19.02.2014 13:05
До чого тут УманьХліб і Поляков, коли на вулицях кров проливається.... На відміну від Антона - Максим хоч на Майдані з людьми, а не охороною як тушка їздить!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Дарина 19.02.2014 13:04
Не видела еще таких наглых врунов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Опоз 19.02.2014 13:04
Как такой бред вообще можно писать!!! Дааа как раз Поляков из тех людей, которые убийство закажут!!! Вранье все это , в стиле ПР!!! А сам Антон - пиде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Умань 19.02.2014 13:03
От брехун!!! Антон - ******!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Нестор Іванович 18.02.2014 23:19
Десь пукнуло, а йому це на мене покушалися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 колян 18.02.2014 22:08
ірод
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Черкасець 18.02.2014 21:01
Ще цицьку в додачу, щоб не плакав. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100