реклама

реклама

Як відомо, на територіях деяких областей держави розпочалися масові заворушення, які відзначилися численними порушеннями громадського порядку, що призводили до травмування і загибелі людей, захопленням адміністративних будівель, та знищенням майна громади. Про це пише прес-служба прокуратури Черкаської області.

Водночас, вчора в місті Черкаси відбулося мирне зібрання громадян, під час якого не допущено порушень чинного законодавства. Аналогічні зібрання відбулися в більшості міст і селищ області.


«Дякую черкащанкам за витримку та спокій під час проведення мирних зібрань», - зазначив прокурор області Геннадій Дем’яненко.

Однак, вчора в с. Подібна Маньківського району Черкаської області група невідомих осіб, на автомобільній дорозі сполученням Київ - Одеса, паралізувала рух транспортних засобів та підпалила пасажирський автобус, нанісши тілесні ушкодження її пасажирам. При цьому загинув один із учасників цієї акції.

За даними фактами органами внутрішніх справ зареєстровано кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 279, ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 294 КК України (умисне знищення та пошкодження майна, блокування транспортних комунікацій, порушення правил безпеки дорожнього руху, масові заворушення). Наразі проводиться розслідування.

Прокурор та колектив органів прокуратури Черкаської області висловлює щиросердне співчуття сім’ям осіб, які загинули під час протистоянь.

«Ще раз закликаю черкащан та гостей області не піддаватися на провокаційні заклики та утриматися від порушень чинного законодавства», - додав Геннадій Дем’яненко.

Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #8 Loki 20.02.2014 16:14
Поторопился. "Дары черкасских волхвов" его ожидают чуть попозже. Тогда его мелкий точно уж на всю жизнь без диплома останется, зато сам "дякуватель" с "волчьим билетом"))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Вікторія 20.02.2014 14:59
ймовірно завтра в черкасах будуть брати штурмом ода, а можливо і не тільки. Принаймі така інформація присутня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Еееее 20.02.2014 14:11
А чого нема мого коменту про те шо двері прокуратури заварили???? Боягузи!!!!!! Забарикадувалис ь від своіх людей!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Еееее 20.02.2014 13:05
Люди! Саме зараз - черкаська прокуратура барикадуеться!! !заварили двері!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 voleyland 20.02.2014 12:38
Снайпера на Майдане тоже дякуют? Людей косят на Майдане уже как в Бабьем Яру их учителя. Вы, сторонники партии регионов - вы уб...цы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Влада ригів слабне! 20.02.2014 12:26
Спостереження: нема злобних коментів від провладних тролів. Видно, справи у черкаської влади погані. Перелякані служаки хочуть по-тихому звалити! Допоможемо їм у цьому і прискоримо цей процес!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 комент 20.02.2014 12:11
"Чинне законодавство" - це злочинне законодавство, яке б....ти зробили для себе, щоб гнобити, принижувати та залякувати людей. Для народу, який піднімається з ярма, це не законодавство. Як і ті "правоохоронці", що стріляють в свій народ, не охоронці права, а б....ти і п....ки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Козак 20.02.2014 11:53
А ЧОГО ВЧОРА ОСОБИСТО НЕ ВИЙШОВ І НЕ ПОДЯКУВАВ??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100