Черкаська міліція з’ясовує всі обставини нападу на блок-пост активістів під черкаською дамбою. Про це «Прочерку» повідомила начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС Людмила Поліщук.

Фото з сайту "Про все"

Фото з сайту "Про все"


Вона зауважила, що у ЗМІ подавалася не зовсім коректна інформація, оскільки насправді на блок-посту поранених від вогнепальної зброї і загиблого не було.

– Нині відкрито кримінальне провадження за ст. 294 Кримінального кодексу («Масові заворушення»). Триває слідство. Також триває пошук тих, від кого постраждав фотокореспондент «Вечірніх Черкас» Ігор Єфімов, – зазначила Людмила Поліщук.

На запитання журналіста, коли начальник обласного управління МВС Володимир Ліпандін таки проведе прес-конференцію для ЗМІ і розповість про роботу міліції, Людмила Поліщук відповіла, що Ліпандін працює. При цьому вона додала, що його прес-конференція планується і про це буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, що 20 лютого увечері «беркутівці» жорстоко розігнали активістів блок-посту на черкаській дамбі. Свідки події повідомляли про постраждалих. Також була непідтверджена інформація про одного загиблого. Депутати від опозиції на вчорашній сесії Черкаської міськради казали, що активісти бояться звертатися до лікарень через загрозу арешту.

Також на дамбі постраждав черкаський фотожурналіст Ігор Єфімов. У нього важка травма голови. За його свідченнями, дізнавшись, що він представник преси, «беркутівці» били його ще більше.

Опозиція також інформувала, нібито людей розганяв харківський «Беркут».

На сесії міськради демонстрували гільзи від набоїв, якими стріляли в людей.


реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Правник 22.02.2014 17:20
І не знайдуть. Вони більше року "шукають" антисемітів, які наділи футболки з написом "бий жидів" незважаючи на те, що з них маються десятки фото.Така ж ситуація і по десяткам інших справ.
Керівництво УМВС необхідно звільнити в повному складі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Активіст 22.02.2014 17:12
Цей прокурор бреше, а більш того не знає чинного законодавства. За фактом подій на дамбі необхідно було відкрити кримінальне провадження в першу чергу за ст. 365 КК України по факту перевищення службових повноважень працівниками мілдіції (незаконне застосування зброї, спричинення тілесних ушкоджень громадянам). Проте, відкрито провадження за ст. 294 КК України - масові заворушення, хоча ніяких масових заворушень, погромів, підпалів, передбачених диспозицією вказаної статті,там не було.Нехай він повертається туди, звідки його прислав Пшонка (Ковпаківський район, Сумської області, якщо його иам приймуть).За попереднім місцем роботи цього прокурора, мали притягувати до дисциплінарної відповідальност і, але не притягнули у зв'зку з його переходом на іншу роботу - прокурором м. Черкаси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 анти фашист 22.02.2014 13:18
Цитую иван:
http://www.kob.com/article/stories/S3334163.shtml?cat=500

это видео о ситуации в Украине набрало более 2 миллионов просмотров за 1 день

тупое твоё видео
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 иван 22.02.2014 12:29
http://www.kob.com/article/stories/S3334163.shtml?cat=500

это видео о ситуации в Украине набрало более 2 миллионов просмотров за 1 день
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100