Працівники апарату Черкаського міськвиконкому вирішили підтримати благодійний телемарафон зі збору коштів сім’ям загиблих та постраждалих на Майдані, проведений на 5-му Всеукраїнському телеканалі.

Про це повідомила директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради, голова профспілкового комітету профспілки апарату Черкаської міської ради Лілія Маліщук, інформують у прес-службі МВК.

– Ми самостійно планували організувати допомогу родинам загиблих та постраждалих на Майдані, проте після оголошення Всеукраїнської акції, вирішили приєднатися до цього заходу спільно з обкомом профспілки працівників державних установ, – говорить Лілія Миколаївна.

Довідка

Голова обласної організації профспілки працівників держустанов К.Л. Кучугурна запрошує всіх охочих долучитися до Всеукраїнської акції та повідомляє про відкриття рахунку обкомом профспілки: 26002000040021 ПАТ Укрсоцбанк місто Київ МФО 300023 код 02661065 з позначкою «благодійна допомога телемарафон Майдан». Зібрані кошти буде перераховано обкомом на рахунок, визначений під час проведення телемарафону.

З 24 лютого на «5 каналі» триває благодійний телемарафон пам'яті Небесної Сотні. Кошти, зібрані під час марафону, буде передано родинам загиблих за незалежність України.

Загиблими героями київського Майдану є четверо черкащан – Юрій ПаращукВіталій Смоленський, Максим Горошишин та Юрій Пасхалін


реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Marta 28.02.2014 17:41
Цитую Мартин:
Маліщук, дай чітку відповідь: СКІЛЬКИ ПРАЦІВНИКІВ У ВИКОНКОМІ І СКІЛЬКИ ГРОШЕЙ ВИ ПЕРЕРАХУВАЛИ?? :P

КАЖУТЬ ЖЕ,НЕ ПЕРЕРАХУВАЛИ,А ВИРІШИЛИ ПІДТРИМАТИ(ПЕВН О ПОХЛОПАЛИ).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Мартин 28.02.2014 13:22
Маліщук, дай чітку відповідь: СКІЛЬКИ ПРАЦІВНИКІВ У ВИКОНКОМІ І СКІЛЬКИ ГРОШЕЙ ВИ ПЕРЕРАХУВАЛИ?? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 УКРАЇНЕЦЬ 28.02.2014 11:30
Та нехай той обком ще потрусить кишені ...в тих ПРОФСПІХНУТИХ грошей кури не клюють, сидять там у профспілках до 90 років, а молоді роботи не має, у нас в Черкасах подивіться, всі пенсіонери у профспілках давно, вже ноги їх не носять, а на роботу плетуться, зарплати по 20 тисяч грн.собі поробили, сидять жирують, а прибідняються!! !! Нехай домомогають активніше Майдану! А люди і без іх марафону самі домоможуть!!! Бо тойті гроші з рахунку марахвону можуть попасти не в руки наших ЗАХИСНИКІВ та ГЕРОЇВ МАЙДАНУ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Marta 28.02.2014 10:36
Черкаських героїв п"ятеро,подивітьс я список..не забувайте про того героя,який блокував виїзд т..тушок під Уманю,його збили насмерть..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Marta 28.02.2014 10:31
Вирішили чи приєднались????Деякі підприємства вже перерахували кошти,громадяни самостійно без балачок переказують кошти,а ви вирішили та заявили...Як зробите,тоді сповіщайте...Одні пусті заяви...Коли в Черкасах буде вул. Небесної сотні(наполягаю бувша Леніна,люди так рішили,таблички вже вивішують,ви декларували народовладдя,ви конуйте),коли буде пам"ятник Небесній сотні та площа Героїв Майдана?????Ви це все ініціювали...Потринділи і забули,то люди нагадають,пройш ли часи пустотрьопства, сказав-роби,інакше геть.СЛАВА УКРАЇНІ!!!(НА СМЕРТЯХ ГЕРОЇВ ПІАРИТИСЬ НЕ ДАМО)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100