Під стінами УМВС України в Черкаській області зібралися прихильники та противники новопризначеного начальника обласної міліції Леоніда Бойка.


Зокрема, кілька людей стоять із плакатами «Ми – за Бойка», «Міліція – з народом».

Наразі люди сваряться між собою. Одні кажуть про те, що Бойко вже працював в черкаській міліції та «віджимав» бізнес. Натомість інші кажуть, що він був гарним міліціонером, а вижив його попередник Володимир Ліпандін. 


У ці хвилини самого Бойка в приміщенні немає. Люди чекають на його приїзд.

реклама

Коментарі  

 
+14 #15 Горстка 28.02.2014 12:52
Для того щоб потрапити на керівну посаду треба було забашляти Б.. Л.Л. і тільки після цього ти на посаді і при додатковій умові що кожного місяця будеш заглсити певну суму цьому "проффффесссіона лу"...Він б....кам за певну суму закривав проти них справи...Це всі в місті та області знали...В кримінальному світі області його називали своїм...За бабло він вирішував всі справи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 Лариса 28.02.2014 12:11
Бойко должен сидеть в т...ме, вместе с В....., В.. Капризовым, К..., С...... Именно Б... разогнал всех нормальных людей и оставил тех, кто постоянно башлял ему. Игровой бизнес крышевал Б..., наезды на предприятия организовывал тоже Б.... .........и т.д. и т.п.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #13 На н...ри таких як Бойко Л. 28.02.2014 12:02
Оце такий із Б.. Л.Л. професіонал, людину оранізатора вб....тва Ч... Б.П. випускає, він оказується тепер є свідком, а син ЧБП Ж... активним учасник побиття випущений на волю і теж є свідком...То що це означає,що організотори і активні учасники є свідками, а люди які практично не причитні до цього сидять у вязниці...Оце такий справедшливий Б... Л.Л і суді...Гнать в шию такого спеціаліста як Б... Л.Л. треба, за ним т...ма плаче, а не на посаду...Якщо Р.Зорю або Бондаренка А. цікавить вся ця історія можуть перевірити і звернутись до батьків засуджених, при зустрічі більш детально можна все це розповісти..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #12 На н...ри таких як Бойко Л. 28.02.2014 11:57
Ви додумайтись, що організатора в...ства Ч..... Б.П. і його самого активного цчасника сина Ж... випускають на волю, а людей які практично не причитні до вб...тва закривають у вязницю...А все тому, що Ч... Б.П. переписав бізнес на родичів Б... Л.Л., перписав свою "хатинку" в Звенигородськом у районі також на родичів Б... Л.Л., ці фвкти дуже легко перевірити, після цього були підкуплені суді...Люди добрі якщо є правда на світі будь ласка перевірти ці факти, тому що це дуже легко перевірити...А Б... Л. не на посаду ьтреба призначати, а місце його в к..тузці...За всі гроші которі він заробляв в міліції можна купити тільки дитячу машинку.. Він пиши що тесть і жінка бізнесмени, нехай покажуть обороти їхніх фіпм і які врни податки заплатили в державну казну...Коли ми зверталися до простих міліціонерів Звенигородщини які вкли цю справу, то вони казали що вони нічим не допоможуть бо цю справа на конролі Б... Л.Л. і він сам дає всі вказівки що робити і кого садити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #11 На н...ри таких як Бойко Л. 28.02.2014 11:48
Я не розумію тих людей які хочуть щоб він був начальником обласної мяляцфії. Я цього Бойка не знала до того часу коли гори не заставило. Так,мій син працював в Ч... Б... П..., власника кафе ..., що в м. Черкаси, по вул Чайковського, виконував всі поручення які давав йому господар... В липні м-ці 2012 року по телефону Ч... Б.П. викликав мого сині і сказав, щоб той прийшов до нього, після цього Ч.... Б.П. взяв мого сина і ще одного молодого працівника, та його сина Ж... і поїхали у Звенигородський р-н, де біля м. Ватутіне находився його ставок. По дорозі він сказав їм, що подзвонила охорона ставка і доповіла, що браконьєри ловят рибу...Одним словом приїхавши туда під організацією Ч.... Б.П. був жорстоко побито одного місцевого жителя, який потім помер...Цю справу із самого початку велась під керівництвом Б... Л.Л., в результаті не винних сразу було закрито, а Ч... Ю.П. і його сина Ж..., по команді Б... було випущено із під варти...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 В голові не вкладається 28.02.2014 11:46
Цей пан, будучи до серпня 2013 року членом колегії УМВС в команді Дернового, практично всю каденцію Тулуба "тролили" черкащину, а вже зараз корчать нові обличчя. Дивлячись на все це, виникає просте запитання: чи потрібні були
такі втрати на Майдані?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #9 Кабул 28.02.2014 11:40
Идес яро защищал Бойка на митинге. Не уймется, пока не назначат Землякова. Потом будет перед ним стелиться. Весь из подлости на 100% состоит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 ветеран 28.02.2014 11:35
Хто сказав що противники Бойка не проплачені
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-28 #7 ветеран 28.02.2014 11:31
Крім Бойка порядок в Черкаській міліції не наведе ніхто. Може громадські слухання щодо начальника УМВС проведем і в тюрмах? Там також багато ображених .......... як і серед звільнених ветеранів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #6 отак хлопці..... 28.02.2014 11:12
судячи з фото будинка Бойка де він проживає,"прочерк" друкував, дуже "порядна, хабарів не брав, жив на зарплату, людина"...... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100