10 тисяч євро – доступна сума для екс-мера Черкас Сергія Одарича і він спокійно готовий віддати таку суму заради притягнення до відповідальності головного регіонала області Сергія Тулуба. Про це Сергій Одарич повідомив сьогодні на прес-конференції.

При цьому на запитання, чи не краще віддати ці кошти на благодійність, Сергій Одарич відповів так:

– Сергій Тулуб – це людина, яка за багато десятиліть зробила найбільше зло для людей, економіки, інфраструктури, для всіх! А з приводу того, куди і як жертвувати, – це моє особисте питання. Я цим займаюся і в більшості випадків ніхто про це не знає, крім мене і того, кому допомагаю. Але вважаю, якщо ми за підсумками майдану не покараємо людей, які коїли злочини, то ми отримаємо той самий результат, який отримали після майдану-2004. Але тоді, на щастя, у нас не було втрачених людських життів і ми могли дозволити собі таку розкіш – нікого не карати. А сьогодні 95 людей втратили житті і вважаю, що було б злочином – забути це все, – сказав Сергій Одарич.

Тому, на його думку, важливо знайти і покарати Сергія Тулуба.

При цьому не лише в Черкасах Сергій Одарич поширив відповідний заклик про пошуки Тулуба. У Іспанії, де знаходяться вілли регіонала, також йдуть пошуки. Поки що місце перебування губернатора Черкащини невідоме.

Нагадаємо, що правоохоронці шукають Сергія Тулуба за розтрату державних коштів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #13 незнайка 04.03.2014 12:27
Лучше бы СО поторопился возместить ущерб горбюджету причиненный увольнением сотрудников с нарушением действующего законодательств а Закон он и есть Закон Не верю что даже СО это сойдет с рук даже если Джуган не вписала в доходную часть горбюджета поступления от взыскания этих сумм с виновного
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Форум розвитку Черкащини 04.03.2014 11:27
Вітер змінився. Сергій Одарич знову зазбирався у владу.
Тепер відсутність Тулуба на Черкащині буде трактуватися одаричесвським PR-цехом, як його здобуток, його перемога.
Йому якось треба встигнути вскочити в останній вагон потягу "Черкаська влада".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Моня Биберман 04.03.2014 09:44
Алегавич, не держите меня за и...та. Хай не кашляет тот, кто пообещал вам 20 за наводку на этого .... Ми хоть не Адесса, но в камерции трохи петраем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Иванко 04.03.2014 02:51
Розкр.. дач ,дроворуб, правдобрех- отдихай вже,надоiв бабла досхочу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Совесть есть? 04.03.2014 02:29
а вот объясните, откуда у неработающего Одарича, у самого наверное бедного миського голови в Украине (судя по декларации за 2012 год) сумма в 10 тыс. евро??
и вот бы посмотреть на декларацию за 2013 :)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Нестор Іванович 04.03.2014 00:11
Якщо це для тебе так важливо, то краще заплати ці гроші к..лерові і питання буде вирішене швидше і ефективніше. А то завтра цей *ерой вернеться на путлеровьких багнетах гауляйтером Черкащини. Він тоді не промине з тобою розправитися за багато меншу винагороду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 voleyland 03.03.2014 20:04
Вопрос наказания Тулуба, Януковича и т.д. это не вопрос справедливости или пиара. Это вопрос здравого смысла. Во имя сохранения жизней многих тысяч простых украинцев этих врагов народа необходимо нейтрализовать любым способом и как можно скорее. Подойдёт любой способ - можно пристрелить при попытке к бегству, отравить, облить бензином с последующим столь любимым Тулубом самовозгоранием и т.п. Это не жестокость, а наоборот гуманность. Вопрос стоит так - или мы убьём нескольких негодяев или они убьют несколько тысяч нормальных людей. Ничего личного, просто такова жизнь. Уверен кто-кто, а сам Тулуб или Янык поняли бы меня как никто другой, ведь они по таким принципам прожили всю жизнь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Владимир 03.03.2014 19:43
Лучше за его голову и его прихлебателей пана Архипюка в добавок все контролирующие органы начиная с пожарников которые всех опечатывали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #5 Oculus Rift 03.03.2014 18:50
Нагнетает изо всех сил. Забросали бы этого Одарыча зеленкой что ли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #4 Баба Яга 03.03.2014 18:43
... Сергійго, ти шо це серьозно такий принциповий?!
Ну тоді тобі прийдеться призначити "винагороду за голову" свого друга і соратника по партії без_вольних_дем ократов Михалйика Бродського - також широко відомого як "дуже наближеного" до розшукуваного за массові .... екс-президента громадянина (поки-що України) Віктора Януковича! Скільки даш за Мішаньку? Мільон-два? Чи більше? В скільки "срібняків" оціниш свого подєльніка по розкр...нню Черкас?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100