Заступник міського голови Черкас Володимир Ромашов учора провів екстрене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що діє при виконавчому комітеті Черкаської міської ради.

Під час обговорення розглянули ситуацію щодо сталої роботи підприємств із життєзабезпечення населення в умовах можливих надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру.

– Враховуючи складну ситуацію в країні, комісію переведено в режим підвищеної готовності реагування на обставини, що виникають, – повідомив Володимир Анатолійович.

Основні питання, що обговорювались на комісії: забезпечення функціонування на належному рівні в умовах припинення енергопостачання об’єктів медичної галузі (поліклінік, лікарень, пологових будинків) та підприємств, які відповідальні за тепло- та водопостачання, а також важливих потенційно-небезпечних підприємств міста.

– З огляду на можливу загрозу виникнення надзвичайної ситуації соціального характеру в нашій державі, проводиться перевірка системи оповіщення міста, готовності евакуаційних органів, забезпечення з матеріального резерву ПММ медичних закладів міста, уточнюються заходи щодо життєзабезпечення населення. Приміром, на сьогодні медичні заклади забезпечуються резервним пальним для роботи в умовах припинення енергопостачання, – зауважив Володимир Ромашов.

Крім цього, на сьогодні з 15 перевізниками укладені угоди на здійснення евакуаційних перевезень. У першу чергу – людей похилого віку, жінок та дітей. Загалом на ці цілі планується залучити 324 одиниць транспорту. Визначені місця для тимчасового перебування постраждалого населення. Також відповідна робота ведеться з підприємствами-надавачами послуг із забезпечення водою та продуктами харчування, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 стійкий націоналіст 04.03.2014 09:53
http://www.youtube.com/watch?v=wQa0PIVIicI
вони зрадили УКРАIНУ
хто керував мiнiстерством один з зрадникiв отой гриценко
ЯРОША У МIНICТРИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 04.03.2014 09:47
По какой статье и в каких суммах предусмотрено финансирование горбюджетом таких мероприятий?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100