На останньому віче в місті Умань оголосили про масову мобілізацію та створення люстраційних списків. Захід розпочався хвилиною мовчання задля вшанування Небесної сотні.

Активісти повідомили містянам про складання люстраційного списку, а також закликали записувати кандидатури претендентів у члени виконавчого комітету. Зокрема, було запропоновано висловити недовіру і внести до списку на перевірку очільника Уманської податкової Володимира Сліпченка за тиск на керівництво заводу «Мегомметр» та вимагання хабарів.

Після віче відбулася координація дій загонів самооборони. Про свою мобілізацію та бажання допомагати та захищати місто заявили різні громадські організації Умані.

Виступаючи на віче свободівець Сергій Яремчук, який є очільником місцевої організації ГО «Майдан», закликав містян долучатись до загонів.

– Вірю, що лише спільними зусиллями можемо досягнути перемоги. Тому закликаю всіх бути згуртованими і чітко виконувати накази координаторів самооборони. Тоді жоден «кремлівський сценарій» не буде втілено в життя. Україна – єдина, соборна держава, тому сепаратизм не повинен тут мати місце. Разом – сила! – цитує Яремчука прес-служба обласної організації ВО «Свобода».

реклама

Коментарі  

 
0 #4 yazon din alt 05.03.2014 10:51
Цитую Уманский Еврей:
Уже это проходили в сталинское время. Ганьба новой власти!

Янукович может не понимать разницы между кастрацией и люстрацией. Но уманскиЙ еврей... НЕ ВЕРЮ! Кровавые бандеровцы запрещают ворам продолжать воровать?! Какие садисты!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Уманский Еврей 05.03.2014 04:31
Уже это проходили в сталинское время. Ганьба новой власти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Мефодій 05.03.2014 01:13
Черкаси чому відстаємо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Нестор Іванович 04.03.2014 22:24
Люди в Умані нормальні, тільки вождь свободи при вигляді озброєної к....пні повні штани на..в.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100