Депутат Черкаської міської ради з фракції «Батьківщина» Роман Діскант підтверджує факт спілкування з депутатами-«регіоналами». Втім він переконує, що це були не кулуарні переговори, а «консультації». Про це депутат розповів у коментарі «Прочерку».

 На думку «батьківщинівця», розмова з «регіоналами» – це «консультації щодо їхньої думки про кандидата на посаду секретаря міської ради від «Батьківщини» Миколи Добровольського».

– Ніяких посад ми там не ділили. Ми представляли свого кандидата і дізнавалися думку «регіоналів», чи будуть вони приходити на сесію. Кулуарні домовленості – це коли домовляються за посади. Ми чітко дали зрозуміти, що ніяких посад ми не пропонуємо. Ми пропонуємо роботу. Хто хоче працювати – буде працювати, якщо він може принести користь Черкасам, – сказав Роман Володимирович.

Депутат зазначив, що його думка щодо «вільних демократів» є «незмінною».

– Ті люди, які хочуть працювати і можуть принести користь Черкасам, нехай працюють. Ті люди, які мають корупційні схеми і хочуть нажитися на Черкасах, нехай ідуть, – сказав Діскант.

За його словами, «Батьківщина» має тридцять підписів депутатів щодо підтримки кандидатури Миколи Добровольського на посаду секретаря міськради.

– Якщо хтось інший хоче теж висувати свою кандидатуру, нехай висуває, – додав депутат.

До речі, аудіозапис розмови депутатів, на думку Романа Дісканта, у ЗМІ поширили ті ж самі «регіонали», які були присутніми на переговорах.

– Вони злили інформацію в тому ракурсі, який їм вигідний. Ви лише подивіться стенограму «Кропиви»: скрізь написано Діскант і «невідомий депутат-регіонал», – підкреслив Роман Діскант.

Скріншот із сайту ''Кропива''

Скріншот із сайту ''Кропива''


Нагадаємо, вчора ввечері видання «Кропива» опублікувало аудіозапис сепаратних переговорів депутатів Черкаської міської ради від «Батьківщини» Романа Дісканта та Миколи Добровольського з депутатами Партії регіонів. Група «Партія вільних демократів» у відкритій заяві почала вимагати від «Батьківщини» пояснень. Депутат міської ради від «Батьківщини» Микола Добровольський запис кулуарних розмов з «регіоналами» назвав «викривленим».

Депутат Черкаської міської ради з групи «Черкащани» Олександр Радуцький уже заявив, що висуватиме свою кандидатуру на посаду секретаря міськради. Таке рішення він ухвалив, дізнавшись про кулуарні переговори депутатів із «Батьківщини» та екс-«регіоналів».

реклама

Коментарі  

 
+5 #12 СВИСТ ДУШИ 05.03.2014 22:47
вот и спалились! а на прошлой сессии звернення робив что бы колуарныж переговоров не было. ПОЗОРИЩЕ! ФУУУ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 Наглый 05.03.2014 22:46
ага, такие мы т...пые. так и поверили! роман иди клубы строй, а не в политику играй. ты .... еще тот. краше любого регионала!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #10 Андрей 05.03.2014 19:51
Чесно говря грусно и противно наблюдать кого волна революции выбросила в претенденты во власть в Черкассах и этот и его шеф
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #9 Нестор Іванович 05.03.2014 19:08
Стали один з перед іншого відбріхуватися, мовляв я не я і хата не моя. Гидко від таких брехунів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #8 Орест 05.03.2014 18:58
Дісакт, ПОКЛАДИ ДЕПУТАТСЬКИЙ МАНДАТ! ПО ТОБІ ТЮРЬМА ПЛАЧЕ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Черкащанин 05.03.2014 18:31
На цю гниль гидко дивитися..... не те, щоб до неї дослухатися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #6 Фотограф 05.03.2014 17:53
Цитую Васо:
Посмотрите на фейс этого "народного избранника". И все сразу станет на свои места. .................... )))

Этот товарищ не может простить Одаричу запрет на продажу водки после 22 часов. И еще, он последние годы искренне и свято верил в то, что водители черкасских троллейбусов получают по 7 тысяч зарплаты в месяц.
Страшно, страшно далек от народа... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 стабилизец 05.03.2014 17:52
Путин отдыхает. Не договаривались, не переговаривалис ь, просто прикалывались по-пьяне. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #4 незнайка 05.03.2014 17:28
Неужели не понятно? Время прошло Зарабатывать статки будучи во власти уже ни у кого не получится Привычки эти уже можно в утиль сдавать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #3 zina 05.03.2014 17:28
ГНИЛЬЕ!!!!!!!! :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100