реклама

реклама Делікат

реклама

Сьогодні відбулася прес-конференція новопризначеного начальника УМВС України у Полтавській області Івана Корсуна, який раніше працював на Черкащині.

Фото з сайту: dzvin.org

Фото з сайту: dzvin.org


Центральною темою стало звернення учасників Полтавського Євромайдану до міністра МВС Арсена Авакова з вимогою звільнити Івана Корсуна та навіть розпочати кримінальне провадження. Таке рішення було прийнято на Народному віче у Полтаві, пише інтернет-видання "Полтавщина".

Іван Корсун пояснив, що багато речей йому приписують, коли він перебував на пенсії, тож діяти цього фізично був не змозі. За його словами, він звільнився з органів міліції 22 березня 2013 року. Також він відкинув звинувачення у тому, що він нібито очолював корупційні схеми в структурах черкаської міліції. За його словами, у нього був колега, який дійшов до того, що працівники ДАІ змушені були продавати гаражі, щоб зібрати кошти на своєрідний корупційний податок. Іван Корсун доповів про це заступнику міністра Віктору Ратушняку, який згодом сказав керівникові УМВС України в Черкаській області, що він таку людину на службі в міліції не бачить, але звільнення корупціонера так і не відбулося.

Також він пишається з того, що не допустив масових зіткнень в Умані, між українцями та євреями-хасидами.

Стосовно того, що диму без вогню не буває, то Іван Корсун припустив, що за деякими публікаціями стоїть його підлеглий, який хотів нового призначення. Він мав коханку, яка була редактором одного зі ЗМІ.

Читайте також: Черкаська міліція закриває очі на порушення прав журналістів. Щодо молодиків на мітингах – є припущення (ВІДЕО)

Про це й не тільки він готовий розповісти на Майдані у Полтаві, але тільки завтра. За його словами, він ходив пішки і до Полтавської ОДА і на Майдан, щоб почути людей, бо вони завжди говорять правду.

Раніше Іван Корсун запевнив, що, перебуваючи на посаді заступника начальника УМВС у Черкаській області, «не підчинявся режиму Сергія Тулуба», голови Черкаської облдержадміністрації.

Нижче можна переглянути як черкаська міліція і Іван Корсун, зокрема, закривають очі на порушення прав журналістів.


реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Вартовий 06.03.2014 12:45
Як хочеться щоб в державі були мир та злагода, щоб правоохоронці були чесні та непідкупні. Взагалі їх робота повинна бути як найбільш відкритою та перебувати під постійним контролем громадськості.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #2 Тарас Григорович 06.03.2014 11:15
Леонід Бойко справжній професіонал, а ще крім того порядна людина та добрий керівник - організатор. Такий наведе лад в міліції Черкащини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Громадянин 06.03.2014 11:09
Все бувше керівництво УМВС в областях (начальники УМВС, їх заступники в повному складі), які займали посади останніх 3-4 місяці необхідно звільнити. Адже саме вони виконували та давали зл...нні накази, повністю підтримували режим. На посади начальників УМВС та їх заступників повинні прийти молоді та досвідченні фахівці, які займали посади начальників та заступників служб. Інакше корупція і надалі буде процвітати буйним цвітом в міліцейській системі, тільки вже більш у заваульованій формі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100