Прокуратура міста Черкаси перевірить, чи не порушено законні права громадян, які мають право на першочергове отримання житла, при виділенні їм квартир у будинку по вулиці Конєва, 15/1 у Черкасах.

Про ряд проблемних питань, пов’язаних із отриманням житла особами з обмеженими фізичними можливостями, повідомляють місцеві засоби масової інформації.

Для повного, всебічного та об’єктивного дослідження  усіх обставин розпочато перевірку в департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Про її результати буде поінформовано додатково, інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

Нагадаємо, замість 16-ти обіцяних квартир у будинку для сімей з дітьми-інвалідами в Черкасах по Конєва, 15/1 з’явиться тільки 14. Обійдені б’ють на сполох.

Це при тому, що заступник голови Черкаської облдержадміністрації Михайло Коваленко раніше запевняв журналістів, що будинок вже не є проблемним.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 Андрей 06.03.2014 17:07
Есть еще один вопрос к прокуратуре города и области по поводу жилья, только строящегося! Как там обстоят дела со стройками "ДОБРОБУДА" в Черкассах, успешного сотрудничавшего с Александром Януковичем? Если конкретнее то с Шевченко,202 где стройка продолжается и сегодня. а ведь разрешительных документов на эту стройку нет и поныне! Что скажет на это прокуратура?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Вікка 06.03.2014 16:55
Согласна с ЛЮСТРАТОРОМ. Давайте проверим получение квартир в СБУ в доме на углу Гоголя и О.Дашкевича, и не за будем про квартиру военного прокурора, а заодно проверим на какие шиши или каким способ экс-прокурор области Лисовой ............................... трехкомнатную квартирку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Люстраор 06.03.2014 15:51
Як би порадити прокуратурі ретельно перевірити порядок та підстави видачі квартир обласним УМВС, то не потрібно було б люструвати деяких призначенців, а автоматично на лаву підсудних. Ось де ящик пандори. За останні 15 років стільки зловживань!!! Стільки авторитетів зганьбиться! Журналістам на місяць писанини. До речі, інші відомства теж чимало начудили в цьому сенсі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100