реклама

реклама

«Засідання сесії Черкаської міської ради від 6 березня засвідчило, що працювати на громаду Черкас прозоро і без хабарництва готові лише депутати нашої фракції», – йдеться у заяві фракції ВО «Батьківщини» у Черкаській міськраді.


Як йдеться в заяві, більшість у Черкаській міській раді і надалі продовжує складатися з колишньої фракції Партії регіонів і їхніх сателітів – групи «Черкащани» та комуністів.

«Прикро також констатувати, що їхні методи і принципи керування містом розділяють і депутати від «Удару». А «Вільні демократи» зовсім ігнорують життєважливі для Черкас події. Голосування за кандидата у секретарі Черкаської міської ради Миколу Добровольського продемонструвало те, на скільки депутати рахуються з думкою громади. Нагадаємо, що кандидатура Добровольського була обговорена гласно, без кулуарних домовленостей і таємниць від черкащан. Його кандидатуру одноголосно підтримали члени Народної ради Черкас, до якої входять представники «Свободи», «Удару», «Батьківщини», «Демократичного альянсу», «Партії вільних демократів», депутатів від фракції «Черкащани», представники Автомайдану, Народної самооборони, Правого сектору, інших громадських активістів. Тобто відбулося повне нехтування думкою громади. Відтак варто констатувати, що склад ради не відповідає інтересам жителів Черкас і потребує повного перезавантаження», – йдеться в заяві.

Нагадаємо, що учора кандидатура Добровольського на посаду секретаря міськради так і не набрала необхідної кількості голосів.

реклама

Коментарі  

 
-3 #16 Микола Кудрявцев 08.03.2014 15:16
Цитую Люстрацію БЮТ:
[quote name="Гонта"]Від Провінції: нагадаємо, що голова обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко та депутат Черкаської облради від «Батьківщини» Станіслав Овчаренко впродовж 2013 року працювали членами Черкаського виконкому, сформованого фактично головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом. Депутати від «Батьківщини» Валентина Слуцька та Святослав Вовкодав отримали посади в міській владі. І якщо говорити про повну перезавантаженн я влади, люстрацію, то «Батьківщина» аж ніяк не повинна пасти задніх у цьому корисному для держави процесі.

Не забудьте про директора цілого навмисне створеного Департаменту пана Шабанова..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Михайло 08.03.2014 11:33
Цитую Василь:
Мабуть таки порядний хлопець той Добровольський, якщо ПР-шобла і Вільні від совісті демократи не хочуть за нього голосувати.

Дуже порядний!Кинув пайовиків у селі Писарівка Лисянського району на 2млн грн і "уніс когті" в Черкаси. С пляжа!Хапуга!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 nnk3 08.03.2014 05:57
Глянте на фото..! Орден каждому, заслужили!!! Кто поспорит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Микола Кудрявцев 08.03.2014 01:04
Перевибори. Міськради і міського голови. І буде зрозуміла ціна усім заявам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #12 Правда 07.03.2014 22:35
Яке в сра..к..у перезавантаженн я, Дисканти "свободу" завантажили на 80% своїми людьми, той "шкетик"(бітнер) нічого не вирішує, Шановні земляки погодьтесь ми будемо нікчемами, якщо дозволимо й надалі маніпудювати містом недолугим гресям, дискантам та бондаренкам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 БЮТ 07.03.2014 21:59
А народна рада - це купка самозванців, яких ніхто не обирав, з них уже частина зрозуміла їхні наміри - отримати доступ до влади для вирішення особистих пттань.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 За правду 07.03.2014 21:30
Полностью согласна что необходимо полностью изменить власть . Но не только людей а и принцип работы. Все идут в депутаты для обогащения, пока там можно будет воровать и мутить дела , соответствующие люди туда и будут рваться, под всякими масками : опозиции , народной рады, прикрываясь майданом . А как только деребаны закончится , они сами побросают все и убегут в поисках другого заработка .им в один момент все политика станет не нужной и не интересной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Люстрацію БЮТ 07.03.2014 19:58
Цитую Гонта:
Кучка людей в Черкасах, яка назвалась єфімерною "народною радою", в яку увійшли назви, а не реальні члени, політичної тусовки намагаються осідлати місто та область. Та якщо їх всіх провести через люстрацію, там же жодної людини не залишеться. Хабарі брали, використовували свій статус з метою власного збагачення, нищили внутріпартійну демократію... Потрібна не перезагрузка, а повна заміна зверху донизу.

Від Провінції: нагадаємо, що голова обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко та депутат Черкаської облради від «Батьківщини» Станіслав Овчаренко впродовж 2013 року працювали членами Черкаського виконкому, сформованого фактично головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом. Депутати від «Батьківщини» Валентина Слуцька та Святослав Вовкодав отримали посади в міській владі. І якщо говорити про повну перезавантаженн я влади, люстрацію, то «Батьківщина» аж ніяк не повинна пасти задніх у цьому корисному для держави процесі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 незнайка 07.03.2014 18:50
Не только моей думкой понэхтувалы когда ГРЫНЖОЛОВ снаряжали Ну и ЧТО?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #7 Василь 07.03.2014 18:10
Мабуть таки порядний хлопець той Добровольський, якщо ПР-шобла і Вільні від совісті демократи не хочуть за нього голосувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100