реклама

реклама

Черкаський автомайдан звернувся до власників рекламних конструкцій, засобів масової інформації та операторів ринку реклами з проханням не розміщувати рекламу руху «Український вибір». Відповідне звернення оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці» координатор черкаського автомайдану Руслан Зоря.

Як ідеться у зверненні, «за цим РУХом стоять проросійські сил, а керівником є екс-голова Адміністрації Президента України часів Кучми Віктор Медведчук. Саме він, за твердженням багатьох ЗМІ, є радником президента РФ Володимира Путіна».

На переконання автомайданівців, реклама «Українського вибору» чи тотожних з ним РУХів розпалює міжнаціональну ворожнечу в Україні, і в ситуації неприхованої агресії з боку Російської Федерації є неприпустимою.

«Ми звертаємося до Вас з проханням зняти подібну рекламу, яка викликає неоднозначну реакцію у суспільстві і є відверто проросійською, та замінити її на більш актуальну. Приміром, роз’яснення щодо мобілізаційних процесів, патріотичну рекламу, соціальну та інше», – зазначається у зверненні.

Автомайдан вважає, що в цій ситуації необхідно нагадувати людям про те, в якій країні вони живуть, чому варто захищати Батьківщину, роз’яснювати, що робити у випадку мобілізації, оприлюднювати телефони гарячих ліній організацій, які приймають допомогу для наших військових у Криму чи збирають інформацію про тих, хто готовий прихистити кримчан у себе в дома.

Також автомайданівці дякують тим власникам рекламних конструкцій, які вже зараз знімають рекламу проросійських рухів і сил.

Підтримуючи це звернення Черкаського Автомайдану, сайт «Прочерк» також знімає рекламний банер «Українського вибору».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Нестор Івановач 13.03.2014 20:04
Цього покидька медведчука з його недолугим вибором в нетрі дрімучої тундри, саме там для нього місце.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 ДЖЕКО 13.03.2014 12:21
Я не бачу проблеми. Треба прийти до шановного Дмитра Джоболди, який є представником «Українського вибору» в Черкасах і займається розповсюдженням даної інформації. Прийти і «культурно» пояснити ситуацію, що склалася і в країні, і в місті, зокрема. Хоча, знаючи його шалену любов до «тугриків», можна передбачити, що простого пояснення тут буде мало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дід Трохим 13.03.2014 12:02
Медведчуку зі своїми банерами пора їхать на йух. Там багато однодумців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100