реклама

реклама

 Зберегти на посаді директора Будинку культури імені Івана Кулька Ірину Тітовську – із такою вимогою прийшли сьогодні до міськвиконкому понад 40 працівників Будинку культури, учасники творчих колективів та представники громадськості.

У міськвиконкомі делегацію прийняв відсторонений в.о. міського голови Віктор Білоусов.

Як пояснив Віктор Федорович, контракт із Іриною Тітовською закінчився 15 березня.

– Відповідно до кваліфікаційних вимог директор комунального підприємства, який працює в галузі культури, повинен мати вищу освіту за спеціальністю, – пояснив Білоусов. – Таким чином продовжити контракт із Іриною Тітовською неможливо. Нині вона навчається на першому курсі вищого навчального закладу. Сьогодні я зустрінуся із нею. Їй буде запропоновано зайняти одну із посад, на яких вона зможе працювати. Ми її без роботи не залишимо.

Як наголосив Білоусов, із кандидатурою нового директора у міськвиконкомі ще не визначились.

Зауважимо, що працівники Будинку культури – проти зміни керівництва закладу, оскільки, за їхніми словами, «за цей рік Ірина Тітовська відмінно виконувала свої обов’язки, знаходила спільну мову з колективом, вносила новації у культурне життя міста».

«Не бачимо жодних причин для заміни директора на іншу особу. Вважаємо за необхідне залишити Ірину Сергіївну Тітовську на посаді директора і дуже сподіваємось на справедливе рішення щодо неї», – йдеться у заяві працівників Будинку культури ім. Івана Кулика.

реклама

Коментарі  

 
+4 #42 руда 19.03.2014 17:45
Цитую Дід:
доки будуть назначати таких як Сисоєва, Тітовська?????..люди, схаменіться!!!! !!


справді, досить вже порівнювати Ірину с сисоєвою. вам як молода то вже дурна і т.д. це називається аби кого обгадити, то вже обгадити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #41 Олена 19.03.2014 11:52
Дорогие друзья! Особенно те, кто плохо информированы!! ! Хочу напомнить, что Ирина Титовская выиграла конкурс год назад и именно поэтому ее пригласили на должность директора. А слышали ли Вы о ДК до того, как Ирина начала в нем работать??? Если Вы сравниваете ее с Сысоевой, то почему же во Дворце Молодежи, в котором она работала, ничего так и не произошло??? А знаете ли Вы сколько Ирина провела благотворительн ых концертов??? Сколько детских проектов??? И сейчас Вы хотите, что-бы в городе руководили "совки" и на концертах все слушали стихи советских времен и песни военных оркестров??? Вы сначала сделайте что-то сами, а потом высказывайтесь о других людях...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #40 Олена Мак 18.03.2014 17:01
Ірина Тітовська-"людина, на своєму місці" Я впевнена, що кожна людина повинна займатися своєю справою! Якраз Ірина і займається тим, що в неї виходить краще, ніж у інших з освітою. Не за ради грошей, не за ради чинів, а просто це її місце. Ірино! Роби свою справу і пам`ятай, ми з тобою! А оті "писаки", що одписалися тут, нічогісіньки не тямлять про кого і про що йде мова. Шановні! Піднімайте свої д....и із-за комп`ютерів, та йдіть на заходи та концерти до Палацу культури! Ось там зустрінемось і саме там, дивлячись в очі, скажете що ви про все думаєте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #39 ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ 18.03.2014 16:13
ми за прозорий конкурс де візьмуть УЧАСТЬ усі черкащани, а не підкилимно тітовську призначати - НЕХАЙ ВОНА ПОКАЖЕ СЕБЕ НА КОНКУРСІ І ЧЕСНО ВИГРАЄ ЙОГО ТОДІ БУДЕ ЛЕГІТИМНИМ ДИРЕКТОРОМ. ЧИ "СЛАБО" ПАНІ ТІТОВСЬКА ПОЗМАГАТИСЯ З ПРОФЕСІОНАЛАМИ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #38 Ну-ну 18.03.2014 15:12
Цитую Марта:
За які заслуги такі щєдроти,бо саме в цьому БК,мали сепаратисти триденний шабаш влаштовувати??????За неї Медведчук просив???

Марта, ви не уважні...Це був не його захід...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #37 Марта 18.03.2014 12:13
Згідно з розпорядженням в. о. міського голови Віктора Білоусова, депутата Черкаської міськради, колишнього регіонала Руслана Донця звільнено з посади директора КП "Земля".

Натомість із 7 березня його призначено на посаду начальника управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури, містобудування та інспектування.

"Призначено ДОНЦЯ Руслана Григоровича з 07.03.2014 на посаду начальника управління земельних ресурсів та землеустрою департаменту архітектури, містобудування та інспектування, як такого, що зарахований до кадрового резерву, в порядку переведення з посади радника міського голови патронатної служби міського голови департаменту організаційного забезпечення", – йдеться у розпорядженні Білоусова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+35 #36 Правда 18.03.2014 11:48
Одарич призначив Тітовську директором Будинку культури рівно на рік, то хай і іде до нього за новим призначенням :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+46 #35 За Білоусова 18.03.2014 10:14
Вікторе Федоровичу, поступайте по закону. Якщо вона нек відповідає вимогам - на вихід. А з Одарича треба спитати, як це він її призначав! Як звільняти незаконнго, то він мастак. Доречі, вироку по Одаричу ще немає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-40 #34 розпреділені ролі 18.03.2014 10:03
Цитую колектив:
нарешті звільнять цю!!!нарешті Білоусов відкрив очі!!! :-)

Крім того в Білоус... широко відкритий рот та відтопирені кишені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-30 #33 Дід Трохим 18.03.2014 09:26
Цитую Дід:
доки будуть назначати таких як Сисоєва, Тітовська?????..люди, схаменіться!!!! !!

Як дід - діду: мєстами вони, канєшно, похожі. Ну нам про ті міста думать вже позно. А существенне отлічіє - у Тітовської є моцк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100