реклама

реклама

Підприємець Ірина Назаренко стверджує, що очільник полтавської міліції полковник міліції Іван Корсун, який був заступником начальника УМВС України в Черкаській області-начальником міліції громадської безпеки, із 2001 року поєднував службу в міліції та комерційну діяльність, пише видання «Полтавщина».

Підприємець розповіла про бізнес, до якого, за її словами, причетний нинішній начальник УМВС України в Полтавській області Іван Корсун. Вона каже, що зараз він через суд намагається отримати з неї значну суму.


– Рішенням міськради 2001 року я та Іван Корсун, нинішній начальник обласної міліції, отримали земельну ділянку під будівництво стоянки на Г. Сталінграда, 6. Розмова йшла про те, що це буде спільний бізнес, але оскільки він тоді був начальником ДАІ Черкаської області, то всі документи оформлені на мене. У той же час ми оформили розписку про виділення Іваном Григоровичем 18 тисяч доларів на будівництво – на них купили ліхтарі і будівельні матеріали. Були й інші розписки. Тоді ж він пригнав з Черкаської області і 19 вагонів щебеню. Тоді ми отримали всі необхідні дозволи. Поки в 2006 році мером міста не став Андрій Матковський, ми успішно подовжували договір про оренду. З його приходом, а потім і Олександра Мамая, я вже вісім років суджуся з місцевою владою,  – розповідає Ірина Назаренко.

За її словами, Олександр Мамай тричі організував спроби захоплення стоянки, які вона змогла відбити.

– Постійно зі мною судився, домагаючись потрібних йому рішень. У вересні 2013 року рішенням суду і стараннями мера було ухвалене рішення про знесення будівлі на стоянці, – згадує Ірина. – Тоді й Іван Корсун забрав собі вікна, ліхтарі і отримав компенсацію за плити перекриття в розмірі 10 тисяч гривень. Звичайно, він ніде про це не розписувався, оскільки служив у міліції. А вже в грудні Іван Григорович пішов на пенсію, і тоді він офіційно «згадав» про свою розписку. Незважаючи на те, що я регулярно платила йому 3 тисячі гривень на місяць, в четвер він через суд зобов'язав мене виплатити ще 609 тисяч гривень. З іншого боку, місцева влада теж не відступає, і за те, щоб мій бізнес не гнобив Олександр Мамай, я плачу, згідно з договором про співпрацю, 6 тисяч гривень на місяць «Полтава-сервісу». Тепер, щоб залишитися в бізнесі, мені потрібні відповідні рішення суду, але як добитися справедливості в нашій країні, де все вирішують гроші і зв'язки, не знаю. Або хоча б отримати компенсацію, яка в цьому випадку буде близько 900 тисяч гривень.

Виходячи з цього, Ірина Назаренко назвала брехнею слова Івана Корсуна про те, що в нього немає бізнесу в Полтаві. Також Ірина зазначила, що і дружині головного міліціонера області належить салон «Панна» в Полтаві, вартість якого вона оцінила в 500 тисяч доларів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Алексей 01.04.2014 22:11
" Бедная. несчастная" предпрениматель Ирина Назаренко.Обвела вокруг пальца свою подругу.Заняла деньги,написала расписки,а отдавать ох как не хочется.Почему не сфоткает свой двухэтажный дом на РОЗЫ ЛЮКСЕМБУРГ 67, квартиру по ул.Красина79 кв.27 в новом доме, двухэтажную дачу в с.Кротенках и рядом выкупленный участок,машину. Как хорошо пиарится, не хватает ей денег! Я понимаю, что ее бизнес автостоянка по ул.Героев Сталинграда 6 официально на 200 мест, а ставят намного больше машин, дает в месяц до 80 тысяч гривен,это небольшие деньги для Назаренко. Ведь всех обвинила всем платит деньги. Но почему то молчит, что основные растраты идут сейчас для подкупа и отмазки собственного сына Теленкова Дмитрия - бывшего начальника отдела кредитования кредитной спилки "Лубно" осужденного за махинации немного ни мало на 17 миллионов гривен, на семь с половиной лет.Почему то раньше и не слышно о ней было, а теперь решила "выплыть" на гребне майдана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Братушка 18.03.2014 11:20
Братушки! Ну, що - з'їли? А ви - Майдан, небесна сотня, самооборона, совість... Мав він вас на увазі з вашим Майданом!!! І матиме далі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100