реклама

реклама

Директор департаменту з питань ЦЗ й оборонної роботи ОДА Олександр Криворучко на запитання про готовність цивільного захисту області до можливого воєнного стану відповідає так: «Найголовніше – не сіяти паніку», інформує «Черкаський край».

– У кожному районі є сектор цивільного захисну населення, у нього є план на випадок надзвичайної ситуації, – пояснив пан Криворучко. – В районах цивільним захистом керує голова райдержадміністрації, а в селі – голова села. Вони й будуть доводити інформацію до людей. Кадри ЦЗ підготовлені, адже регулярно проходять підготовку, щорічно відбувається два-чотири командні штабні навчання. Інспекторські перевірки проводяться в кожному районі через п’ять років, а в інші роки в районі – комплексна перевірка. В цілому область у нас обмежено готова для виконання завдань цивільного захисту.

Як зазначив Олександр Криворучко, відповідаючи на запитання про наявність в області бомбосховищ та протирадіаційних укриттів, такі укриття є на підприємствах для працюючої зміни. Також є в районах і містах сховища для укриття населення. Всі ці об’єкти перебувають на балансі підприємств та установ, які й повинні утримувати їх у належному стані. На випадок небезпеки під час воєнних дій укриття населення передбачається в усіх наявних захисних спорудах цивільного захисту, а також у підвальних та інших заглиблених приміщеннях (так, у селах це – погріб).

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Нестор Іванович 20.03.2014 10:05
99,99% і близько не знають про цивільний захист, маршрути евакуації, технічні засоби, які задіюватимуться , бомбосховища та місця зосередження людей. Тому про паніку дуже слушне зауваження, а стосовно іншого фікція.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Ну от ... 20.03.2014 02:21
Цитую Марта:
Ну,а конкретніше можно....де в Черкасах бомбосховища????

Можете бігти, в разі потреби, на вул. Гоголя ( не центральна частина) та і на тротуарах такі ями, як бомбосховища. А Криворучка як послухать, то у нас тут просто все супер, а жодного навчання із населенням не проводять, листівки не роздають із рекомендаціями куди бігти і якрму Богу молитися. Куди дивиться місцевий люстраційний комітет? Криворучко, як Кінах - при будь-якій владі штани протиратиме в кабінеті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Марта 19.03.2014 21:51
задействованы бойцы
"кому война а кому мать родная"
Дядя,а Ви по ходу "казачок",любитель" русского мира",он як нахвалюєш,хоч триколор хапай,і на зустріч счастью...Цитую C Миколаєнко:
"тільки для Марти
про Шевченка: нещодавно летів транзитом через москву так там навпаки пам'ятник до ювілею реставрували.I його там люблять.Скільки площ названі
його ім'ям, Читання Шевченківські проводятья навіть був на одному у Будинку молоді Ленінграда(коли шні товариші по службі запросили)
про Бандеру і не згадували".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 C Миколаєнко 19.03.2014 18:16
Владельцы российского Nemiroff с боем заняли украинский завод компании
Представители украинских СМИ утверждают, что в штурме завода были задействованы бойцы "Винницкой сотни" - отряда, участвовавшего в движении "Самооборона Майдана". Представители "Немиров Водка Рус" эту информацию подтверждают.
"кому война а кому мать родная"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Марта 19.03.2014 17:38
Ну,а конкретніше можно....де в Черкасах бомбосховища????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100