реклама

реклама

Через те, що «Кубанський козачий хор» скасував свій концерт, який мав відбутися 24 березня о 19.00, у цей день і час виступить Національний заслужений академічний український народний хор України ім. Г. Г. Верьовки. Про це «Прочерку» повідомили в палаці культури «Дружба народів».

– Там відбулася заміна. Замість «Кубанського козачого хору» виступить хор імені Верьовки. У них нова дуже чудова програма. Квитки, придбані на концерт «Кубанського козачого хору», будуть дійсними. Якщо концерт не відбудеться, людям повернуть кошти, – зауважили в палаці культури.

Нагадаємо, що хвиля спротиву щодо «Кубанського козачого хору» прокотилася після того, як стало відомо, що його художній керівник і головний режисер Віктор Захарченко підписався під скандальним зверненням діячів культури до Путіна, у якому вони підтримали його позицію стосовно Криму.

У відповідь на це народна самооборона Черкас заявила, що запобігатиме проведенню заходу в будь-який спосіб. Начальник штабу черкаської самооборони Олександр Чигарьов у коментарі «Прочерк» висловлював їхню принципову позицію, що «у разі, якщо цей ансамбль все-таки приїде, вони готові блокувати палац культури, під’їзди до нього і навіть сцену».

реклама

Коментарі  

 
+11 #2 Антон 20.03.2014 14:05
Не очікував я такої позиції від Захарченка. Му..к
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Нестор Іванович 20.03.2014 13:49
Кубанські козаки вже виступили, нажаль як окупанти в Криму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100