реклама

реклама

У Брюсселі відбулося підписання політичного розділу Угоди про асоціацію ЄС-Україна. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Глави держав і урядів 28 країн Європейського союзу й керівники ЄС підписали в п'ятницю в Брюсселі за участі українського прем'єра Арсенія Яценюка політичну частину Угоди про асоціацію Євросоюзу з Україною.

Підписи під екземплярами документів поставили Яценюк, голова Європейської Ради Герман ван Ромпей, глава Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу й керівники 28 країн Європейського союзу.

З нагоди підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у Черкасах о 14-й годині на Соборній площі піднімуть прапор ЄС. Про це інформують в обласній державній адміністрації.

У заході візьмуть участь голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, представники демократичних політичних, громадських організацій та громади міста.

Нагадаємо, що у грудні в Черкасах громадськість намагалася підняти на флагштоці перед міськрадою прапор ЄС. Декільком десяткам громадян протистояли стільки ж міліціонерів. Попри жорстке протистояння з міліцією активістам таки вдалося почепити прапор ЄС, який за годину зірвали невідомі молодики. Тоді одразу ж за фактом підняття прапора Європейського Союзу відкрито кримінальне провадження.

Ось як міліція протистояла громадськості в грудні.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 виталя 21.03.2014 15:50
Цирк за участю Радуцкого, коли ви вже нажритеся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 без иронии 21.03.2014 14:16
Билоус..., нужна правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100