Екс-очільник смілянського осередку політичної партії «Батьківщина» Володимир Білан не каже, чи в законний спосіб його усунули з посади керівника партійного осередку.

– Ніяк не коментуватиму ситуацію. Мене переобрали в певний спосіб… Не буду коментувати, щоб не зашкодити партії, – сказав Володимир Білан.

Нагадаємо, як інформували смілянські ЗМІ, замість Білана керівником партосередку було обрано 72-річного дідуся Анатолія Голуба. При цьому у ЗМІ поширювалася інформація, що Голуба обрали не зовсім законно, та ще й партійну печатку у Білана забирали силою невідомі молодики.

– Мені невідомо про якісь силові методи зміни керівництва в партійному осередку, – зазначив в коментарі «Прочерку» керівник обласної організації партії «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. – Партійний осередок має право вирішувати, хто в них буде ефективніше працювати на посаді керівника осередку партії. Якщо ж там відбулися якісь непорозуміння, мали місце якісь силові методи абощо, то нехай люди звертаються в прокуратуру.

Нагадаємо, нещодавно в черкаському міському осередку партії близько сорока делегатів замінили голову партосередку. Замість Максима Булатецького керівником партосередку став Роман Діскант.

За інформацією «Прочерку», була спроба зміни керівника і в уманському осередку партії «Батьківщина». Проте зміна поки що не відбулася.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Слава 24.03.2014 14:32
Ідіть в прокуратуру яку ми тіпа контролюємо вже :D Був би Толя нормальним керівником то особисто приїхав би в місто і ознайомився з ситуацією і з партійной ситуацією.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Нестор Іванович 24.03.2014 14:08
Як тіпа з режимом воювати, то одні, а як до корита, то перших прибираємо, а на їхнє місце ставимо цинічніших і нахабніших, а кому не подобається - йдіть ви в прокуратуру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Михайло 24.03.2014 13:32
Толян! Міняй не міняй,ти заплямував себе співробітництво м з Тулубом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 ПРиБЮТ 24.03.2014 12:37
Стільки зрадників і тушок як в БЮТ,не має жодна партія,Тімошенк о вже показала свої якості,і як красиво голосить,і що робить....Шкода дійсно порядних БЮТовців в ВР,надіюсь вони знайдуть місце в новій,вільній від Юлі партії...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Проти зради 24.03.2014 11:19
Не зашкодити партії????Ваша Юля,подруга Путлера,вже поховала вашу партію,раз і назавжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100