Обласна партійна конференція партії «УДАР» відбулася 26 березня в Черкасах.

Під час обговорення кандидатів у Президенти сенсації не відбулося: обласна організація партії підтримала лідера «УДАРу» Віталія Кличка.

Як повідомила голова виконавчого комітету Черкаської обласної організації партії «УДАР» Тетяна Богомол, на конференції було обрано 18 делегатів від Черкащини на з’їзд партії «УДАР» у Києві, який відбудеться у суботу, 29 березня. На з’їзді мають офіційно висунути у Президенти лідера партії Віталія Кличка.

Нагадаємо, вибори Президента України призначені на 25 травня цього року.


реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Нестор Іванович 28.03.2014 14:31
Кличко як політик себе повністю дискридетував. Він ручкався з убивцею яником коли на Майдагі гинули люди і на вимогу колишнього сатрапа Президента один з перших підписав звернення в якому відмежувався від "екстремістів" майданівців. Потім влаштував ганебне торжиже за портфелі голів ОДА, ну а вчорашнє голосування у ВР, то лише ще один штрих до політичного портрету цього горе-політика. Тому Удару Кличка раджу вкусити себе за лікоть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Не купуй російське 28.03.2014 12:57
Добре що ви визначились,ми теж,особисто голосую за Порошенко...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Небайдужий патріот 28.03.2014 12:41
Кличко - найдостойніший кандидат в президенти, саме він найчастіше спілкувався з радикально настроєними активістами, вмовляв тих не провокувати ескалації конфлікту, він відкрито виступав проти Януковича і заявляв що піде в президенти, старався урегулювати конфлікт мирним шляхом, не робив би цього Кличко - жертв могло би бути набагато більше. Зараз Кличко очевидно не згоден з тим, як діють Турчинов і Яценюк. У Кличка хороша команда в парламенті, чого лише варті Пензеник, Наливайченко, Чумак, Геращенко, Куніцин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Юстиція 28.03.2014 11:53
Вчера было весьма показательное голосование в парламенте за антикризисный закон. Когда партия Удар активно лобировала льготы зернотрейдерам. Именно трейдерам, спекулянтам, а не производителям. Они нагло шантажировали Яценюка, что если не будет возврата НДС зернотрейдерам, они голосовать не будут. Т.Е. В.В. Кличко залез в бюджет страны, в наш с вами карман и достал отдуда большой откат для финансирования своей избирательной кампании.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 23 28.03.2014 11:39
краще кличко ніж тимошенко!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100