реклама
Sucurity Police

реклама

4 квітня близько 20.30 вечора у дворі власного помешкання здійснено жорстокий напад та викрадення активного прихильника ВО «Свобода», майданівця, журналіста Василя Сергієнка. Свободівці вважають це викрадення проявом переслідування журналіста за його громадянську позицію та викривальні статті про місцевого олігарха, інформує прес-служба партії.

Про випадок свободівцям повідомила мати потерпілого. Можливою причиною викрадення вважають журналістську діяльність Василя. Свободівці, громадські активісти та викликана слідча група виявили сліди крові на подвір’ї та на дорозі від будинку. Зараз ведуться слідчі дії.

Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» вважає це викрадення та ймовірні катування виявом реваншизму Партії регіонів та олігархічних сил Черкащини, зважаючи на те, що Василеві Сергієнкові неодноразово погрожували через його журналістську та патріотичну діяльність, зокрема викривальні статті щодо таємних сторін бізнесу латифундиста, місцевого олігарха, народного депутата України від Партії регіонів, друга Віктора Ющенка та Сергія Тулуба, «героя України» Геннадія Бобова. Вочевидь, викрадення пов’язано саме із цим олігархічним діячем, що намагається впливати на політику в області та на Корсунщині зокрема. Саме із Геннадієм Бобовим пов’язують створення «народних рад» в районі, члени яких нічого не мають до Майдану та Революції Гідності, ба навіть протистояли цим виявам народної волі. Зокрема ці «народні ради» на чолі із керівниками корсунської делегації на київському антимайдані спільно із найнятими та озброєними кийками та ножами тітушками намагалися перешкодити висуненню Народною Радою, що була створена ще під час революційних подій, голови Корсунської «Свободи» Володимира Зуєнка на посаду голови районної державної адміністрації.

Коментуючи події, голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар наголосив: «Ми вимагаємо від реваншистів – регіоналів та їхніх лакеїв негайно та добровільно повернути живим та неушкодженим журналіста, громадського діяча, активіста Революції Гідності, прихильника ВО «Свобода» Василя Сергієнка. Просимо обласне управління міліції та обласну прокуратуру негайно узяти під особистий контроль справу пошуку Василенка та його викрадачів, зокрема і замовників викрадення і вжити усіх невідкладних заходів, щоб журналіста було знайдено, а людей, причетних до його викрадення й катувань – покарано з усією суворістю. Якщо справедливого слідства та суду не відбудеться, громада завжди має найлегітимніше право на власний, народний суд за законами революційного часу» - наголосив Юрій Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Ларс 05.04.2014 21:27
Вже всі знають злочинця.Дуже все упереджено.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Юстиція 05.04.2014 15:32
Цитую божий промінь:
смішки смішками, проте вже нібито знайшли імовірне місце поховання нещасного. Взагалі не розумію, як колишні регіонали досі можуть бути при владі, ще й людей викрадати!


Кузьмінський себе класно почуває при новій владі, вже там чуть не жертва режиму, а скоро стане героєм Небесної Сотні. Це ж він там в масці на Майдані був. Вже готує собі наступника, принижує і переслідує людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 божий промінь 05.04.2014 14:56
смішки смішками, проте вже нібито знайшли імовірне місце поховання нещасного. Взагалі не розумію, як колишні регіонали досі можуть бути при владі, ще й людей викрадати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Українка 05.04.2014 14:20
Трохи дивно - "вкрали" Василя Сергієнка, а повернути просять Сергія Василенка? Чи особливої різниці вони не бачать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 шо 05.04.2014 14:17
Странный какой то Ботнар. Ты же замом числишься у ставленника Бобова - Юры ботичелли. Не подставляй "папу" своими заявлениями. Чтобы сохранить место зама тебе лучше исключить задним числом Сергиенка из Свободы. Достань печать, текст решения возьми у Ильяшенка из Удара (он большой специалист по таким махинациям). :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 із Корсуня 05.04.2014 13:34
А може це його Моренко викрала? Нащо їй конкурент "Надросся" :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Незнайка 05.04.2014 13:31
А що це за журналіст? Скиньте посилання на його матеріали, будь ласка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 незнайка 05.04.2014 12:45
Требуется немедленное разгосударствле ние СМИ ГРЫНЖОЛЫ спят и видят создать новое Министерство правды финансировать которое из бюджета с использованием спонсорских коштов Спонсорив-хоть греблю гаты правда борзописцев-заробитчан выстачает тоже Старая доба вспомнилась
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100