Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко сьогодні під час прес-конференції детально розповів про свою поїздку до прикордонників у село Олексіївка Амвросіївського району Донецької області, де 80% із них – із Черкаської області. Крім того, журналістам продемонстрували відеофільм про поїздку очільника області.

Як розповів Ткаченко, в облаштуванні кордону значну особисту участь взяв голова Донецької ОДА Сергій Тарута: він надав будівельну техніку за власні кошти, якою було прокопану двометрову траншею, щоб не пройшов противник.

– Сьогодні ситуація – під контролем, – наголосив Юрій Ткаченко.

За його словами, на Донеччині він зустрівся із головами Амвросіївської райдержадміністрації та райради. Обидва вони – представники старої влади, а, на думку Ткаченка, старі кадри треба замінювати новими.

Юрію Олеговичу здалося, що представники місцевої влади підтримують не проукраїнські, а проросійські настрої. Також Ткаченко зауважив, що прикордонники деякий час мали проблеми із місцевим населенням, яке влаштовувало пікети, заважало нормальній роботі прикордонної служби.

Зі слів голови РДА і командира Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України «Оршанець» Ігоря Момота, який присутній там, одною із причин незадоволення місцевого населення може бути припинення прикордонниками-черкащанами контрабанди м’яса із Росії.

Ткаченко нагадав, що в суміжних із Донецькою областю районах Росії серед худоби зафіксовано спалах африканської чуми.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 S Миколаєнко 14.04.2014 18:34
М’ясо,знов М’ясо.А сам голова ОДА з якої влади або вже перефарбувався.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #1 шаман 14.04.2014 16:03
А не лезь со своим уставом в чужой монастырь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100