реклама Делікат

Побратими з центрального штабу Самооборони Майдану передали матері загиблого журналіста і активіста Василя Сергієнка грошову допомогу.

На фото сотник першої сотні Самооборони корсунщини Анатолій Романюк передає гроші Ніні Андріївні

На фото сотник першої сотні Самооборони корсунщини Анатолій Романюк передає гроші Ніні Андріївні

«Велика подяка, низький уклін побратимам з центрального штабу Самооборони Майдану, особисто сотнику-координатору Роману Орищенку за зібрані 10000грн. для матері загиблого побратима Василя Сергієнка», – повідомив у «Фейсбуці» сотник самооборони з Корсунщини Олег Собченко.

«Світлої памяті друг Василь був розпочав переробку однієї з кімнат у хаті під санвузол, козаки з самооборони запропонували своїм коштом завершити ті роботи, для нас то буде за почесний обов"язок. Також важливо, аби старенька мати Василя якнайменше була сама, адже самій таке горе тяжко переживати...» – повідомив Собченко.

Нагадаємо, увечері 4 квітня троє невідомих викрали Василя Сергієнка з дому. Вивезли до лісу, закатували і закопали. Він був членом місцевої самооборони, журналістом, входив у Народну раду. Знайшли його тіло на наступний день у лісі за 15 км від Корсунь-Шевченківського. Справою займається черкаська обласна міліція. Одна з версій вбиства – його громадська діяльність.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Черкащанка 22.04.2014 02:32
А тих катів шукають взагалі??????????????????? Чи таке злодіяння з рук зійде як завжди?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100