Член партії «Удар» Юрій Слободяник обурюється тим, як було організоване проведення конференції черкаського осередку партії. Про це він повідомив в коментарі «Прочерку».

«25 квітня відбулась так звана конференція міської організації Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка на якій були висунуті кандидати в депутати міської ради. Якщо це була конференція,то первинними організаціями партії повинні обиратися її делегати. Я є членом партії «УДАР» з 2012 року, мій партійний квиток має номер 260000121, відповідально стверджую, що ні я, ні багато моїх соратників не приймали участі в таких зборах і про них навіть не чули.

Більше того,16 квітня я подав заяву до конференції міської партійної організації, в якій просив поставити на голосування питання про затвердження мене кандидатом в депутати. Заяву зареєстрували в партійному офісі в присутності голови міської організації А.Кондратенка. Він обіцяв особисто повідомити мене про місце та час проведення конференції, але з причин, які тепер не є секретом для мене та інших партійців,навмисно цього не зробив. А ось працівники партійного офісу повідомили мені дату,час і місце засідання: 25 квітня,17-00,готель «Апельсин». Але в цьому місці в цей час делегатів конференції ні я, ні мої колеги не знайшли. Потім нам повідомили, що вона відбулась о 14-й годині. Коментарі тут зайві. На превеликий жаль не перевелися ще персоналії, які хворі кар’єризмом, цинізмом та непорядністю. Такі не повинні бути членами «УДАРУ», – заявив Юрій Слободяник.

реклама

Коментарі  

 
+3 #18 Мария 05.05.2014 11:14
В суд подали или ожидаете с моря погоды?Этот список лж ударовцев не должен фигурировать на выборах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #17 Тервиборчком 30.04.2014 20:56
Реєстрація списку кандидатів від партії "УДАР" під питанням.Юрій Слободяник зробить те,що щще нікому не вдавалося зробити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 Олег 29.04.2014 12:33
Цитую Увага.:
Член партії «Удар» Юрій Слободяник - если там такие члены, то партии "Удар" доверия нет!!!!

А розкажи подробніше чому у тебе немає довіри до Юрія Слободяника.Я знаю його як успішного бізнесмена,хоро шнго спортсмена та порядну людину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Совість 29.04.2014 11:17
Рекомендую "кадрову чистку". Методи відомі. Декілька "парш..вих овець" прибрати і буде діло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 О.ЧУПРИНА 28.04.2014 21:44
Звертаюсь до Віталія Ковальчука(заст упник лідера партії):"Перестаньте ховати голову в пісок.Проблема сама не розсосеться.Потім буде соромно і боляче.Партія- це не Ваша приватна фірма".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #13 Олена 28.04.2014 19:05
Шановний Юрію Олеговичу.Ви були потрібні Іляшенку під час революції,щоб забезпечувати виконання завдань щодо кількості учасників майдану в Києві.А потім вони злякались,що ви будете впливовим членом партії і почали вас оббріхувати та обходити стороною.Час проведення конференції змінили навмисно тому,що дізналися про дзвінок вам Тетяни Богомол.Вони боялися розкриття вами їх дій з продажу місць у списку.Не зупиняйтесь,оск аржуйте легітимність висунення кандидатів. Багато наших активістів також залишились за бортом,тому пояснення дамо обьєктивні.Коментар до вашої замітки на сайті Про Головне писали в партійному офісі Успіху вам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Юрий Слободяник 28.04.2014 13:51
Аргументируй или покажи свое ( личико)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 С Миколаєнко 28.04.2014 12:58
Цитую Шо:
Цитую С Миколаєнко:
У Києві є ресторан, що належить російському шоуменові і резиденту Камеді клаб.У цей ресторан після акцій "не купуй російського" люблять заходити члени партії "УДАР".Війна війною, а обід за розкладом.

А вот в Черкассах предводитель местечкового удара частенько сиживал в Ботичелли.

А шо вланик цього Харчпрома вже долучився до громадянства Росiї.Якщо так то вiн
зробив дуже прозорливий вчинок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #10 Володимир Байда 28.04.2014 11:43
Виборці повинні вимагати голосування до місцевих рад з відкритими списками для вибору кандидата в депутати із загального партійного списку.
Тоді перша п'ятірка кандидатів буде на рівних з усіма іншими кандидатами.
Також повинна бути можливість стати кандидатом і шляхом самовисування з заставою.
Черкаська міська рада змінилась би і була б спроможною працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #9 удар 28.04.2014 10:34
Чому тут дивуватися, "Удар" з Кличком поріднився із Фірташем, біля палацу Дружби народів Гаращенко спільно із Жуковською посадили калину, стоять таблички. А якщо не було конференції, то заяву в окружну виборчу дільницю і ЦВК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100