Народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко вважає, що багато політиків живуть у власному світі і до цих пір вірять, що в Україні революції організовуються політиками. Так Микола Володимирович відреагував на те, що деякі кандидати в президенти говорять про те, що якщо вони не переможуть, то організують третю революцію в Україні.

– Можу вам сказати як людина, яка прийшла у політику з науки, що неупереджений аналіз суспільно-політичної ситуації та перебігу як Помаранчевої революції, так і Євромайдану (так званої Революції гідності), чітко підтверджує, що і в першому, і в другому випадку ініціаторами і рушійною силою революції було українське суспільство, – зазначив Микола Томенко.

Що стосується політиків, то, за його словами, вони, звісна річ, намагаються скористатися з результатів як однієї, так і іншої революції.

– Але ще раз хочу наголосити, що не знаю жодного прикладу революцій в Україні, які би організовувалися політиками. Думаю, що теоретично в Україні можлива і третя революція. Але вона відбудеться рівно тоді, коли українське суспільство вирішить відреагувати на ті чи інші дії влади, – зазначив М. Томенко.

Тому він заспокоїв кандидатів у президенти і сказав, що вони можуть сконцентруватися на інших проблемах, бо в Україні революції робить народ, а не політики, йдеться на сайті Миколи Володимировича.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 незнайка 08.05.2014 11:13
ГРЫНЖОЛОМ был и оставаться таким же хочет вечно Вряд ли получится
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 патріот 08.05.2014 10:25
Коментар від політика який боіться власних виборців і як зробити лідвсіляко уникає спілкування з ними
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 О.ЧУПРИНА 08.05.2014 10:01
Тактовна відповідь на заяву Ю.Тимошенко про можливість третьої революції у разі її необрання Президентом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100