Павло Карась, який після звільнення міського голови Черкас Сергія Одарича і аж до початку революційних подій обіймав посаду заступника мера, балотується кандидатом у депутати міськради за мажоритарним округом № 8.

Павло Миколайович, який зареєструвався самовисуванцем (що й зрозуміло, оскільки він вважає, що гідних партійних команд у Черкасах немає, в цьому окрузі конкуруватиме з чинним депутатом міськради Арменом Акопяном – директором ТОВ «Епіцентр-К».

– Я довго думав чи брати участь у нинішній виборчій кампанії. І на моє рішення балотуватися вплинули дві речі. По-перше, велика кількість людей телефонувала і просила балотуватися. А по-друге, я знаю, що і як робити, – розповів у коментарі «Прочерку» Павло Карась. – Тож якщо я стану депутатом Черкаської міської ради, то будь-якому міському голові, особливо із сьогоднішніх фаворитів кампанії, буде непереливки. Мене неможливо обдурити. А основною проблемою нової міської ради буде те, що туди вперше прийдуть багато нових і ще недосвідчених депутатів. І поки вони входитимуть у курс справ, їх нещадно намагатимуться дурити і робитимуть це. Зі мною це не пройде. Коли хтось схоче повернути темні схемки, які вже колись діяли, то я, будучи депутатом міськради, не дам цього зробити.

Павло Карась зазначив, що балотується саме по округу №8, бо це так би мовити його «мала Батьківщина», де нині живуть його батьки.

– Я вже обирався там депутатом міськради. На цьому окрузі багато чого зроблено. Наприклад, модернізовано систему теплопостачання. Це було, коли я був директором «Черкаситеплокомуненерго» і, звісно, хотів підтримати той район, який мені рідний, – зазначив Павло Карась.

реклама

Коментарі  

 
+2 #10 Гена 10.05.2014 23:01
Да это еще тот карась в море .........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Николай Васильевич 10.05.2014 23:00
А почему они такие ....? Нельзя такие р...жи пускать во власть! Их народ возненавидет с первого взгляда! Зачем?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 триндець 08.05.2014 19:53
Повний маразм крепчав,а батьки ж його в Геронимівці живуть,там же чималенька садиба й у Павлуші)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Богун 08.05.2014 17:02
Я довго думав чи брати участь у нинішній виборчій кампанії. І на моє рішення балотуватися вплинули дві речі. По-перше: ну у жодної команди не має такого таланту кости і забивати бабло, по-друге коли я дивився на луну у повні і побачив маленьке звірятко, яке загорнуло щось у фолгу запропонувавши мені: "Ну шо полетіли?", я просто не міг відмовитися і відповів: "Взлітаємо мій пухнастий друже!!!", от так і вирішив бути завжди у хмарах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Anchlus 08.05.2014 16:10
Паша.Пиши пропало))) Не виберуть,г...ди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Чесний 08.05.2014 14:04
Хай же Краще депутатом буде Акопян, ніж Карась :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 2 + 2 08.05.2014 13:19
Цитую Карася: "...там живуть мої батьки" і наступне: "Наприклад, модернізовано систему теплопостачання . Це було, коли я був директором «Черкаситеплоко муненерго». Отже, Карась сам признався, що здійснював к..рупцію.
А к...рупціонерам у нас скрізь дорога...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 незнайка 08.05.2014 12:20
Главное-перспективный план развития Черкасс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #2 Братушка 08.05.2014 12:00
Братушки! Із інтерв'ю виходить, що Павло Миколайович вже депутат... Не кажи гоп, поки...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100