реклама

реклама

Ідея співпраці нової влади з Рінатом Ахметовим та його командою виявилася повністю провальною. Про це народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко заявив сьогодні в ефірі «9 каналі» у Дніпропетровську, передає його прес-служба.

– На жаль, однією з серйозних помилок, що призвели до втрат людей і некерованості в багатьох містах Донецької та Луганської областей, стало те, що нинішня влада вирішила піти на союз з Рінатом Ахметовим та його командою, вважаючи, що той контролює ситуацію в регіоні, – зазначив Микола Томенко.

Він зауважив, що, фактично, Рінат Ахметов призначав голів обласних адміністрацій, керівників міліції та правоохоронних органів на Донбасі, і сьогодні стало зрозуміло, що така політика виявилася провальною.

– Як з’ясувалося, ті люди, яких фінансує Росія, жодним чином не залежать від Ріната Ахметова і Партії регіонів. Хтось із них відпрацьовує кошти, хтось демонструє своєрідне політичне божевілля. Натомість терористів за правильним кадровим підходом та правильною діяльністю можна було би локалізувати вже на початковому етапі, а не затягувати ситуацію, доки почали гинути мирні люди, – вважає політик.

На думку Миколи Томенка, з такої ситуації, з одного боку, треба зробити радикальні кадрові висновки, а з іншого – треба, щоб нова влада позбавилася своїх ілюзій і зрозуміла, що з Донецьком і Луганськом треба спілкуватися напряму, а не через посередників Партії регіонів чи Ріната Ахметова.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Дід Трохим 12.05.2014 13:05
За логікою Томенка Ахмет був ставлеником Москви, а вийшло шо нє. Во лажа! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 незнайка 12.05.2014 12:40
И Тимошенко была не такая и Ахметов не такой ГРЫНЖОЛЫ были таким а РТР-заборонить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100