Народний депутат України родом із Чорнобаївщини Микола Томенко вважає, що заява власника черкаського ПАТ «Азот» Дмитра Фірташа щодо «федералізації країни при збереженні єдності держави» – це підтримка війни Росії проти України, йдеться на сайті політика.

На переконання Миколи Томенка, за сьогоднішніх обставин фактичної війни з Росією пропагування ідеї федералізму – це підтримка путінської агресії проти України, розвалу нашої держави.

– Цікаво, що більшість представників Партії регіонів від ідеї федералізації вже відмовились. Її прихильниками залишились лише дві політичні сили – комуністи Петра Симоненка та «Український вибір» Віктора Медведчука. Тепер до них долучився і Дмитро Фірташ. Пояснити таку синхронізацію важко. Можливо, одні є активними прихильниками всього російського, а Фірташ є прихильником американського федералізму, бо судовий процес над ним проходить у США, – припустив Микола Томенко. – Але в будь-якому випадку для України на сьогодні ідея федералізму – це підтримка ідеї війни, яку проводить проти України Росія на чолі з Володимиром Путіним.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 слава Україні 12.05.2014 12:57
Так Фірташ благословив Порошенка на боротьбу за президенське крісло, виходить Порошенко теж не проти федералізації, чому Томенко - його довірена особане задоволений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 стабилизец 12.05.2014 11:12
Фирташ спасает от конфискации свой бизнес, административно "переместив" его на враждебную америкосам территорию. Стало быть, не за горами Черкасско-Азотовская автономная область во главе с пачесным президентом :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 незнайка 12.05.2014 10:59
Ух и взгляд на фото у головного РАБОТОДАТЕЛЯ Украины наче знову побачыв зазаборные троллейбусы на подвирьий у СТОРОЖЫХЫ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100