Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький вчора вкотре пересвідчився, що колишній міський голова Черкас Сергій Одарич – «брехун». Таке відверте зізнання Олександр Романович опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Одарич – брехун! Вчора вкотре пересвідчився в цьому, – написав Олександр Радуцький. – «У ефірі ТРК «ВІККА» 20 травня Петро Порошенко заявив про те, що не підтримує жодного з претендентів на пост мера Черкас, а підтримує тільки свою команду. Проте, Сергій Олегович всюди зазначав, що кандидат Порошенко його підтримує. Приємно, що політик вчинив так, як я радив йому свого часу у відкритому листі».

Нагадаємо, що наприкінці березня депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький поширив у соцмережі «Фейсбук» відкритий лист до політика, кандидата в президенти Петра Порошенка. У зверненні черкаський депутат припустив: «якщо Петро Олексійович підтримає Сергія Одарича, то його результат по місту на президентських вибора буде нижчий за рахунок того, що екс-мер має дуже високий антирейтинг». Відтак Олександр Романович просив Порошенка переглянути своє ставлення до нього, ознайомившись із матеріалами».

Сам колишній міський голова Черкас Сергій Одарич заявляв, що його команда веде переговори щодо виборчої кампанії із українським політиком і бізнесменом Петром Порошенком та партією «УДАР».

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Зроблено! 25.05.2014 19:51
Всегда считал Порошенко умным, опытным политиком, хорошим специалистом своего дела. НО тандем с вильними демократамы - не станет ему плюсом, наоборот - изменил точку зрения о Порошенко и отразилось на голосовании за президента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Наблюдатель 23.05.2014 23:22
Саша твои лучшие времена уже позади....скоро это ты поймешь.Хи-хи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 вода 21.05.2014 16:29
Це точно! Одарич лізе в рейтингові партіїї. Мені Порошенко подобається, а те що вони будуть разом в "Вільними від совісті " - НІ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 ЛЮБИБОЖЕПРАВДУ 21.05.2014 15:55
саша крутиться, як в"юн на сковорідці, знає що йому буде гаплик, коли Одарич стане мером, боїться, що не побудують з дятченком генделі ідобудову до магазину юність, на три метри вперед, за державний кошт і на території скверу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+37 #1 Дід Трохим 21.05.2014 15:43
Ай да Санька! Та ти не мєлкий пакоснік, а крупний мстюн і мстя твоя жестока :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100