Досі триває розслідування справи Ольги Галушко – дівчини, на голову якої під час штурму Черкаської облдержадміністрації 23 січня невідома особа кинула вазу. Дівчину серйозно травмували, однак винних не знайшли і досі. Оля Галушко потроху приходить до тями та відновлюється, а для працівників кабінету, з вікна якого скинули вазу, допити стали звичною справою. Про це пише vechirka.net.


– 23 січня адміністрації по Україні захоплювали одна за одною. Оскільки наші місцеві опозиціонери повідомили у ЗМІ, що збирають народ біля ОДА о 18.00, я відпустила своїх працівників о 17.30. Ми зачинили кабінет і порозходилися. Наступного дня ми вже знали, що відбулося, а тому я дозволила своєму колективу не приходити на роботу, – розповідає начальник одного з відділів Анастасія Скрипченко.

За іронією долі, вазон, викинутий з її кабінету, потрапив у голову її приятельці, з якою вона товаришує вже майже десять років. Тепер же правоохоронці ледь не звинувачують саму Настю у тому, що це могла зробити вона.

– Коли я прийшла, двері були вибиті, у кабінеті був повний безлад, усе залито водою, пожежні рукави розкатані. До речі, Олі на голову впав не просто вазон, а велика декоративна глиняна ваза зі штучними квітами. Вона стояла не на підвіконні, а на підлозі, далеко від вікна. Вазони в нас стоять невеличкі, в пластмасових горщиках і значної шкоди здоров'ю людини вони не завдали б. А таких ваз у нас було дві – вони для виставок, на яких ми презентували область, у них були гарні штучні квіти – маки, соняхи, – зауважує Анастасія.

Через кілька днів прийшли слідчі з уламками горщика. Анастасія показувала їм, де лежали розкидані документи, пожежні рукави. Знайомі телевізійники передали відео, на якому видно людину, яка стояла тоді біля вікна. Із цього відео зробили фото і поширили його по інтернету, аби знайти чоловіка, зображеного на ньому. Однак правоохоронці досі особу не ідентифікували. Натомість знову і знову допитують працівниць кабінету.

– За останні чотири місяці тільки офіційних допитів у нас було п'ять. Проводилися також слідчі експерименти, – розповідає Анастасія Скрипченко. – У всіх працівників кабінету брали відбитки пальців, а під час останнього допиту перевіряли алібі: з ким ми були, хто може засвідчити, що ми вийшли з адміністрації, де саме були, коли впав вазон… Минуло вже чотири місці, і вже ті, хто міг би засвідчити алібі, можуть не пам'ятати, що це був той самий день… Так само через чотири місяці слідчі почали шукати в  нашому кабінеті якісь нові речові докази, брати відбитки пальців на шафках… Хоча від самого початку на підвіконні і на самому вікні, з якого викинули вазон, було знайдено чотири відбитки пальців, які не належали працівникам нашого кабінету. Чиї вони були – нам невідомо. Разом із тим правоохоронці запевняють, що своїх колег вони так само допитували.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Коломбо 22.05.2014 09:17
Если предположить что это не обман, что ищут не могут найти (0,5%), то нужно обращатся в ВР для создания СК для расследования, хотя по Белому уже нарасследовалис ь... ,а самооборона тольео водку ищет с нагловиками, идейные ..., так исчезает доврие так происходит ползучая контрреволюция...
PS хотя возможно что это т..тушки или даже те кто штурмовал и кипиш наводил не захват это был, а подготовка к введению жесткого ответа со стороны стационарного бандита (по определению О.Соскина)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Братушка 22.05.2014 08:50
Братушки! Забудьте, ніхто нікого не знайде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 юстиция 21.05.2014 23:37
Тихий реванш. Точная информация: Кузьминскому новая власть разрешила быть ректором еще один срок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100