реклама

реклама

Якщо спочатку коло підозрюваних у завданні Ользі Галушко тяжких тілесних ушкоджень під час штурму черкаського Будинку рад 23 січня 2014 року, було близько 600, то зараз воно сильно звузилося.

Про це під час учорашньої прес-конференції повідомив начальник УМВС України в області Владислав Пустовар.

– Цю справу з травня розслідує прокуратура, – зазначив Владислав Володимирович. – Наскільки мені відомо, є коло підозрюваних осіб, яке сильно звузилося. Якщо спочатку воно було дуже широким – було допитано близько 600 осіб, із них близько 200 працівників міліції, які на той час перебували в приміщенні адміністрації та біля нього, то зараз воно звужене. Але це питання мають коментувати працівники прокуратури.

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 Чукча 31.03.2015 14:54
Да, каракулєву шапку та каракулєвий воротник пошити получаєца бистріше
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 федор принципиальный 31.03.2015 13:56
Слышем о кольце от Пустовара уже несколько месяцев-где Береза,липандин или получит генерала и исчезнет из Черкасс его подшественники ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 дух америки 31.03.2015 10:26
Якщо прокурори не здають злочинця - значить або прокурор. або якийсь високий чинуша з облвиконкому. Виявиться що втік у Росію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Гека Чепе 31.03.2015 09:10
Шановні одні й інші, справа Галушко - це ваша карма, про неї не забудуть, ви її вже не "загубите", далі тягнути - це значить остаточно псувати собі репутацію. Невже це вам не зрозуміло, що доки не назване прізвище вазонометателя, ви всі в очах громади - корумповані чинуші, що пересиджують лихі часи й чекають повернення колишніх хазяїв?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100