Засідання Черкаської територіальної виборчої комісії безперервно триває з часу закриття виборчих дільниць, тобто вже майже три доби.


- Ми не розходимося. Виборчий день у нас не закінчується. Ми не маємо можливості перервати засідання, - розповів кореспондентові «Прочерку» голова ТВК по виборах міського голови та до міської ради Черкас Микола Бунякін.

За виразом обличчя, голосом, манерою спілкування і Миколи Миколайовича, й інших членів ТВК помітна надзвичайно сильна втома. Як зазначив пан Бунякін, відійти з приміщення ТВК можуть лише окремі її члени, й то на дуже короткий термін – одну-дві години.

Чоловік нарікає на неакуратність дільничних виборчих комісій, які спакували виборчу документацію не відповідно до вимог (без описів, без окремих пакетів, з порушенням цілісності упаковки тощо). Зокрема, через це міській ТВК доводиться все ретельно перевіряти.

- Протоколи виборів міського голови та по багатомандатному округу виборів до міськради повернуто до Соснівської ТВК на уточнення у зв’язку з тим, що там не збігаються цифри, - пояснює Микола Бунякін. – Протоколи виборів до міськради по одномандатних виборчих округах наразі перевіряють члени виборчої комісії. Перевіряється виборча документація, що надійшла з Соснівської ТВК, на комплектність і на цілісність упаковок. Протоколи та іншу виборчу документацію з Придніпровської ТВК привезуть сьогодні о пів на сьому вечора...

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 О.ЧУПРИНА 29.05.2014 10:24
За ініціативи Тулуба при підтримці навігласів від "Батьківщини" та інших недалеких підполітиків з різних партій Одарича не законно відсторонили від посади міського голови.Тепер ті самі дійові особи намагаються зірвати вибори мера.Не від великого розуму це.Панове "правдошукачі" припиняйте агонію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Правда 29.05.2014 09:38
В штабі Одарича до виборів признавали що виграє Бондаренка, і дуже цього боялися. Тому і застосовували різні схеми підкупу виборців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Виборець 28.05.2014 18:25
Ще до виборів було ясно ,виграє Одарич.Ще до виборів БЮТ готував групи протесту проти фальсіфікацій (питання яких,вони оракули)?Зараз ці "шарікови" будують наметове містечко.БЮТ,Бондаренко, ви задрали,ми не забули ваших зрад,ШИРКУ 2004-го і вашу "торговлю" посадами зараз,достала ваша продажність.Ви остаточно хочете поховати БЮТ,такими темпами то станеться скоро.Ти забув як твою шефиню освистали на Черкащіні?Припини цирк.Негайно. А як БЮТ в ВР тормозне з роспуском,то буде остаточний хрест на цій партії,остаточн ий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Жесть 28.05.2014 18:10
А что делал Мирза? с так называемой командой ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Марта 28.05.2014 17:32
Там Жуковська щось про адмінресурс шепче та про підвоз мешканців,кримі нальну відповідальніст ь вимагає,то це добре.Бо як раз АЗОТовцям настоятєльно рекомендували за кого голосувати,коло нами на дільниці водили,дехто навіть просив справку що він голосував для пред"явлення на роботі (АЗОТ),просили відзвонюватись після голосування і повідомляти як проголосували.Давай Жуковська ,хай прокуратура займеться "демократичними" виборами АЗОТовців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Патріот 28.05.2014 17:07
Да скільки ж можна рахувати ? Рахуй не рахуй,а Одарич виграв. А дивлячись на цю канєтєль антиодарщіну,як ою головують ,не побоюсь сказати, "цвіт нації" Бондаренко,Раду цький і Ілляшенко,то розумію,треба збиратись і захищати свій вибір.Ми обрали мера,але не послухали його поради що для успіху ще й команда потрібна,пожалі ли,дали шанс усім.І що бачимо ? Товариство недодепутатєне, бруківка з міськрадою поряд.Спробуйте вкрасти наш вибір,спробуйте лишити нас без мера або (не дай Боже),ще старий склад,за нє імєнієм нового повернетьс.Вас чекатиме велика біда.Ви задовбали своїми іграми.Україна має Небесну сотню,вже є Небесний батальо,але вам плювати на людські життя,ви бавитесь,вас зупинить тільки відлік політичної сотні,а люди на межі,хтось та не витримає.Не чути щоб ви про Олійника згадували.А перше що має зробити нова Рада,це звернення від Черкас до Президента України з вимогою позбавити Олійника депутатства і крімінальної відповідальност і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100