Лідер команди ПВД Сергій Одарич, який за попередніми даними знову стає міським головою Черкас, назвав пріоритети в роботі. Зокрема, очоливши місто, він планує завершити модернізацію теплових мереж та встановити додаткове обладнання, щоб мінімум вдвічі зменшити використання природного газу в місті. Про це Сергій Одарич повідомив на прес-конференції.


– З цього приводу я мар розмову з кількома європейськими інституціями. Вони готові фінансувати проекти, пов’язані з утепленням всіх бюджетних установ, шкіл, дитсадків і житлових будинків. Мова йде про сотні мільйонів гривень для міста Черкаси. А це можливість створення близько 7-8 тисяч робочих місць і зменшення втрат тепла від 40 до 60%. Це дуже серйозні речі, проекти і для цього необхідно завершити вибори і почати працювати міськрадою щодо механізмів залучення інвестицій в місто, – зазначив Сергій Одарич.

Аналогічно він відновив переговори з іншими потенційними інвесторами міста, зокрема, німецькими компаніями.

– Мова йде про будівництво в Черкасах кількох виробництв. Тобто в інвесторів відновлюється довіра до Черкас. Вони розуміють, з ким тут мають справу. Вони знають наші підходи, знають те, що ми йдемо назустріч інвесторам і не вимагаємо хабарів чи відкатів. Я думаю нам вдасться по багатьох позиціях прийняти відповідні рішення, будуть про інвестовані кошти і побудовані або відновлені виробництва, – сказав Сергій Одарич.

Також Сергій Одарич планує зробити повний аудит дій попередньої влади.

– Де ділося 12 з 18 мільйонів гривень, використаних на капітальний ремонт. Чому в нас так стрімко зросли послуги по прибиранню міста? І передача в правоохоронні органи людей, які здійснювали розкрадання коштів протягом останнього року, – зазначив Одарич.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Пармезан 31.05.2014 18:30
Вот...правильно...хаос как туча осядет над городам,все в тумане поплывет....ждите...скоро уже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Олександр 30.05.2014 07:40
скоро все так подорожчає, що головною роботою місцевої влади. буде стримування черкасців від анархії і неплатежів, від постійних виступів проти влади. Одарич першим відчує нову економічну політику і не сможе втримати владу в місті в обстановці хаосу, що насувається
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Бульба 29.05.2014 19:22
Ранувато домовляється... Здається, цього разу "вліп очкарік".... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Машка-неваляшка 29.05.2014 18:13
Карусель,карусе ль.....вертится,крутит ся.Все быстрей ...,все быстрей ...что-нибудь замутится)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Кирило 29.05.2014 18:12
Только на коммунальных платежах и сосут ресурсы с народа))))) Каждый платит по суперзавышенным тарифам за гнилые трубы, рваные батареи, грязную воду,разбаленны й газ и постоянно отключаемый свет по ночам в домах. Все развалено,а они про кусты и цветы в парках говорят-самые важные элементы для счастья нищего и ограбляемого народа.Вперед...ваш паровоз летит.....в канаве остановка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 varvar 29.05.2014 15:13
От нехай ініціативи од..рича підтримають мешканці будинків, де його прожекти вже втілені у життя
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #7 стабилизец 29.05.2014 14:10
Идея приватизации ЧТКЭ живет и процветает. Водоканал уже фактически "слит". До ликвидации тролепарка один шаг. Осталось учредить карманную фирму по производству евроокон и толкать их городу по "спеццене". Зроблэно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #6 сама чесність 29.05.2014 14:09
Ой, ну такий вже роботяга. А напиши скільки ти вкрадеш. Ти ж не дихнеш як не вкр..деш. Може пообіцяй зменшити комунальні послуги і позбавитись від лохотронв МІРЦА. Поділись досвідом як махляти з бюлетнями, можк ще комусь пригодиться, та й нам цікаво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Orlan 29.05.2014 14:07
Утеплення буде від і до,чи частинами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Форум 29.05.2014 13:55
А тепер почався відкритий підкуп - залиште мене і буде вам "щастя"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100